- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Van lehetőség egy vagy több évvel bővíteni (legalábbis gondolom azokra is ugyanígy érvényes), érdemes több helyen megérdeklődni, nekem valahol egy évre 70 ezer körül kértek, máshol bő 50-t, de két év megvolt 100 alatt kicsivel (másfél éve).
Az érdekelne közvetlen a Dell-nél, pl az UK oldalon is lehet bővíteni?
Próbáltam utánaolvasni, úgy értelmeztem, hogy lehet, de elakadtam, ha olcsóbb meggondolandó legközelebb. -
citkar
addikt
Arra emlékszel, hogy "Certified Refurbished" vagy "Scratch and Dent" jelölése volt?
Ahogy nézem két külön kategóriába sorolják. Refurbished gépet én is vettem, azzal elégedett vagyok. Gondolom a Scratch and Dent is ugyanolyan garanciális feltételekkel rendelkezik, ebben az esetben lehet megéri, illetve, ha jól értettem, végül is ha gáz, visszaküldheti az ember. -
Vedd fel telefonnal videóra érdemes kimentened valahová és úgy keresd meg a Dell szervizt.
Esetleg érdemes a HWinfo-val egy kicsit tuningolnod a hűtésén (a default HW info-s beállítások jók, mert desktophoz vannak) és úgy kipróbálnod. Hálás még a gép, ha használsz alatta hűtőpadot is külön. -
Sziasztok!
Megszakítjuk adásunkat! 2016-os modell M15 R3 R4 és M17 R3 R4 tulajdonosok :
Nagyon úgy néz ki, hogy típushibás az összes M17 R3 R4 mert égnek el a belső tápkábelek.
Néha még tetőzi az is a gondot, hogy a 19V és a táp azonosító kábel ég össze és tönkre teszi a komplett tápáramkört és töltőáramkört!
Egyenlőre nyomjuk a Dell-t, hogy ezt kezelje típushibaként és tegyen közzé visszahívást minden gépre (ha garos, ha nem) mert tűzveszélyesek így a notebookok.
Egész hétvégén beszéltem az angolokkal náluk is már jó pár gépet vittek vissza hozzájuk. Egyenlőre az van, hogyha garanciális, akkor cseréli a Dell a belső kábelt, de utána már nem és a nagyobb probléma, hogy ugyanolyanra cseréli, tehát egy esti LAN party és megint elfüstöl a gép. Szerencsére a tápok lekapcsolnak időben, de ha valaki összefűz két 170 vagy 200W-os tápot vagy vesz a gépéhez egy 340W-osat akkor elkerülhetetlen lesz egy nagyobb baleset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro AN515-45 / Ryzen 7-5800H / RTX 3060 / 32GB
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest