- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Van lehetőség egy vagy több évvel bővíteni (legalábbis gondolom azokra is ugyanígy érvényes), érdemes több helyen megérdeklődni, nekem valahol egy évre 70 ezer körül kértek, máshol bő 50-t, de két év megvolt 100 alatt kicsivel (másfél éve).
Az érdekelne közvetlen a Dell-nél, pl az UK oldalon is lehet bővíteni?
Próbáltam utánaolvasni, úgy értelmeztem, hogy lehet, de elakadtam, ha olcsóbb meggondolandó legközelebb. -
citkar
addikt
Arra emlékszel, hogy "Certified Refurbished" vagy "Scratch and Dent" jelölése volt?
Ahogy nézem két külön kategóriába sorolják. Refurbished gépet én is vettem, azzal elégedett vagyok. Gondolom a Scratch and Dent is ugyanolyan garanciális feltételekkel rendelkezik, ebben az esetben lehet megéri, illetve, ha jól értettem, végül is ha gáz, visszaküldheti az ember. -
Vedd fel telefonnal videóra érdemes kimentened valahová és úgy keresd meg a Dell szervizt.
Esetleg érdemes a HWinfo-val egy kicsit tuningolnod a hűtésén (a default HW info-s beállítások jók, mert desktophoz vannak) és úgy kipróbálnod. Hálás még a gép, ha használsz alatta hűtőpadot is külön. -
Sziasztok!
Megszakítjuk adásunkat! 2016-os modell M15 R3 R4 és M17 R3 R4 tulajdonosok :
Nagyon úgy néz ki, hogy típushibás az összes M17 R3 R4 mert égnek el a belső tápkábelek.
Néha még tetőzi az is a gondot, hogy a 19V és a táp azonosító kábel ég össze és tönkre teszi a komplett tápáramkört és töltőáramkört!
Egyenlőre nyomjuk a Dell-t, hogy ezt kezelje típushibaként és tegyen közzé visszahívást minden gépre (ha garos, ha nem) mert tűzveszélyesek így a notebookok.
Egész hétvégén beszéltem az angolokkal náluk is már jó pár gépet vittek vissza hozzájuk. Egyenlőre az van, hogyha garanciális, akkor cseréli a Dell a belső kábelt, de utána már nem és a nagyobb probléma, hogy ugyanolyanra cseréli, tehát egy esti LAN party és megint elfüstöl a gép. Szerencsére a tápok lekapcsolnak időben, de ha valaki összefűz két 170 vagy 200W-os tápot vagy vesz a gépéhez egy 340W-osat akkor elkerülhetetlen lesz egy nagyobb baleset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest