Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
deadcode82 #206 üzenetére
Ebay nem pálya rendelésnél?
-
citkar
addikt
Egy kérdés. Ugye a winchesteren (gondolom az SSD-ken is) van egy partició, a Windos telepítője miatt, ha ebszar a win, vagy csak úgy akarom egy friss eredeti Windowst varázsolhatok valahogy a gépre vissza (bár még nem csináltam).
Az a kérdésem, mi van, ha bekrepál a háttértár, ment az eredeti Win a levesbe vagy ezt is "visszanyerhetem" valahogy? -
citkar
addikt
válasz
Phobosz90 #47 üzenetére
Utólag még nem hosszabbítottam, csak amíg nem járt le, nekem úgy rémlik utána nem lehet.
Amúgy a garancia meghosszabbítása Alienwareknél drága, de mivel maga a gép is drága én nyugodtabb vagyok addig, amíg garis és inkább hosszabbítottam.Éltem is a lehetőséggel, többször is, többségében pozitív tapasztalattal.
Én átgondolnám a Magyarországon való Alienware vásárlást. Pl Ebay-en rendeltem Eu-ból egy refurbished gépekkel foglalkozó cégtől (időnként még akcióztak is, kivártam), persze valakinek a refurbished derogál, de ugyanolyan garancia érvényes rá, mint a nem refurbished gépekre, szóval én nyugodtan bevállaltam és sokkal olcsóbb volt, mintha itthon bármilyen módon vettem volna Alienware-t.
-
citkar
addikt
Üdv!
Garanciális ügyintézést Budapesten intézett valaki?
Humansoftot találtam, de hátha valaki tud más szervizt, amelyiket érdemesebb felkeresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest