- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Google Pixel topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Az emberes acsi kezdőknek való, a második végigjátszásra simán megvolt
A dögöt/robotot odairányítod ha útban vannak és heló. Nekem az emberek manapság már nem is okoznak problémát. A dög se igazából már, mert olyan szépen túljárok a kis eszén hogy ihaj
Szekrényt meg már egyáltalán nem használok. Egyébként ha elérsz a 1702 kódhoz még semmi nincs, mert el kell menni a kártyáért és vissza is kell érni vele a dokihoz, akit ezt követően beránt a dög és miután lehúztad a kártyát liftnek és elindultál a következő szintre, akkor van meg az acsi... tartsd szem előtt hogy a dög emberölést követően fél percen belül megjelenhet a lift környékén függetlenül attól hogy látott vagy sem. Egyébként ne csüggedj erre a kampányra még ott a reaktor öcsívment ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Frod
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Az LT az a bal ravasz (Left Trigger). De egyébként semmit nem ér, én is kontrollerel toltam, és mire felvillant a képernyőn a levegő-visszatartás lehetősége, meg, hogy mit nyomjak hozzá, addigra rendszerint késő volt

Még mindig azt mondom egy mezei asztal alatt sokkal nagyobb a túlélés esélye, mint egy szekrényben.Az az acsi meg annyira nehéz nem lehet, én egyetlen egy szobában öltem meg kettőt mert nem lehetett kikerülni őket és addigra már túl voltam a türelmem határán, így szöszölés helyett kaptak egy flashbang+headshot kombót.
Új hozzászólás Aktív témák

- Yettel topik
- Battlefield 6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- BMW topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- EAFC 26
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,újszerű, 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A dögöt/robotot odairányítod ha útban vannak és heló. Nekem az emberek manapság már nem is okoznak problémát. A dög se igazából már, mert olyan szépen túljárok a kis eszén hogy ihaj
Szekrényt meg már egyáltalán nem használok. Egyébként ha elérsz a 1702 kódhoz még semmi nincs, mert el kell menni a kártyáért és vissza is kell érni vele a dokihoz, akit ezt követően beránt a dög és miután lehúztad a kártyát liftnek és elindultál a következő szintre, akkor van meg az acsi... tartsd szem előtt hogy a dög emberölést követően fél percen belül megjelenhet a lift környékén függetlenül attól hogy látott vagy sem. Egyébként ne csüggedj erre a kampányra még ott a reaktor öcsívment ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)