- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
balint107
üzenetére
Én ezt másképp látom, mert a dög kiszámítható.
Ennél az ominózus esetnél, mindig megvártam hogy szépen leereszkedjen, majd elmenjen oda ahová az ipse is lekövette, (1ébként nem tudtam merre fog menni) utána visszajött a lépcső tetejéig majd újra el, aztán rövidebb idő után teljesen mögém... én végig az ágy alatt. Ezután már vagy nem tudtam kinyitni az ajtót, mert megevett, vagy azt követően lettem szalámi

A speciális eljárással meg futottam egyenesen a célajtóhoz, mire lejött a dög már bőven belöktem a kódot, aztán emergency override és tábla leolvas. Ekkora valószínűleg visszaért ahhoz az ágyhoz ahol rejtőzködtem előtte negyedóráig
Ezalatt elsprint a következő részhez, ahol már nem emlékszek hogy volt, de nagy buli volt az is. Ebből nekem az jön ki hogy a dög ismételt megjelenése szkriptelt módon történik, mert elrohanok mellette és nem követett. Persze ha már keresőmódban van, futásról szó sincs, helyette ott a quick-load ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)