- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
A feje sztem bírja a golyót a filmben is: a Bolygó neve halál eposzban, amikor menekülőre fogják a szellőzőjáratokon át, Gorman hadnagy pisztolygolyói csak úgy pattogtak a szörnyecske fejéről
Ha belegondolsz sztem van vagy 5mm vastag a burája, ha merőlegesen találod el 5mm-t kell átütni. 45fokon már 7-et, 30fokon már 10mm átütés kell Mivel lekerekített az egész, ritkán fogod 90fokban meglőni. Ha a foga fémből van, tuti hogy a feje is abból vagy szénszálerősített cuccból
. A teste más tészta lenne, oda sztem tuti jó volna a pisztoly, csak hülyén adná ki hogy már az elején lelövöd 17szinttel a vége előtt 
Új hozzászólás Aktív témák

- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux Mint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ha belegondolsz sztem van vagy 5mm vastag a burája, ha merőlegesen találod el 5mm-t kell átütni. 45fokon már 7-et, 30fokon már 10mm átütés kell Mivel lekerekített az egész, ritkán fogod 90fokban meglőni. Ha a foga fémből van, tuti hogy a feje is abból vagy szénszálerősített cuccból
. A teste más tészta lenne, oda sztem tuti jó volna a pisztoly, csak hülyén adná ki hogy már az elején lelövöd 17szinttel a vége előtt