Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Még a hijja'
Sztem hasonló helyen akadhattunk el ott ahol ajtónyitáshoz be kell ütni az 1702 kódot... hiába tudom fejből, akkor is ki kell olvasni egy terminálról és úgy már jön az idegen... pedig nélküle mennyivel egyszerűbb volna az egész ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A szekrényből egyes helyeken úgy szed ki, hogy alapból hátra és oldalra húzódok, legkésőbb akkor amikor hallom hogy nyílik az ajtó... 1ébként ilyenkor az erősítőn a voltmérő is kiakad(na ha volna)
Remélhetőleg holnap könnyebb lesz, bár a másik helység csoportot átfésülni se lesz piskóta... valahogy rá kéne venni az idegent hogy segítsen a keresésben 
Új hozzászólás Aktív témák

- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sztem hasonló helyen akadhattunk el ott ahol ajtónyitáshoz be kell ütni az 1702 kódot... hiába tudom fejből, akkor is ki kell olvasni egy terminálról és úgy már jön az idegen... pedig nélküle mennyivel egyszerűbb volna az egész ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)