- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Macrodroid
- Az Apple bejelentette, június 8-án kezdődik a 2026-os WWDC
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Még a hijja'
Sztem hasonló helyen akadhattunk el ott ahol ajtónyitáshoz be kell ütni az 1702 kódot... hiába tudom fejből, akkor is ki kell olvasni egy terminálról és úgy már jön az idegen... pedig nélküle mennyivel egyszerűbb volna az egész ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A szekrényből egyes helyeken úgy szed ki, hogy alapból hátra és oldalra húzódok, legkésőbb akkor amikor hallom hogy nyílik az ajtó... 1ébként ilyenkor az erősítőn a voltmérő is kiakad(na ha volna)
Remélhetőleg holnap könnyebb lesz, bár a másik helység csoportot átfésülni se lesz piskóta... valahogy rá kéne venni az idegent hogy segítsen a keresésben 
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Házimozi haladó szinten
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Megkímélt ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- Lenovo ThinkPad T480s 16GB WQHD új állapot
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 2/4GB VGA,12-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD?,jó akku,szép áll.
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,8.gen core i5(8x3,6Ghz)8-32GB/256-512GB,MAGYAR Vil.bill
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sztem hasonló helyen akadhattunk el ott ahol ajtónyitáshoz be kell ütni az 1702 kódot... hiába tudom fejből, akkor is ki kell olvasni egy terminálról és úgy már jön az idegen... pedig nélküle mennyivel egyszerűbb volna az egész ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)