- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
2lock
csendes tag
Nem iszol, nem cigizel, sportols = fejfájás.
megoldás:
ivás, cigizés, no sport = nincs fejfájás:)
viccet félretéve nekem eddig csak a pannadol extra jött be. A saridontól van akinek allergiás tünetek, piros kiütések jönnek ki, vagy hányás, mert van benne valami ami nagyon felgyorsítja a felszívódást. Nem akarok hülyeséget mondani de talán nikotinsav. Hirtelen nagyon felpörög tőle az ember, aztán van akinél balul üt ki. A pannadol pedig még gyomorkímélő is. Én erre voksolok.
Illetve van egy könyv aminek az a címe hogy A császár meztelen. Ne értsétek félre, csak alternatívaként hozom fel. -
Ahhoj
aktív tag
-
Prozac
aktív tag
Diclofenac vagy a már valaki által említett Algopyrin és Nospa kombináció is megfontolandó. Koffein (kávé) gyorsítja a felszívódást és fokozza a hatást, nem alszol el a Nospatól.
Mással ne játsz még szerintem, ez nem az a szint.
Majd 3 nap múlva térj vissza a kérdésre.
Állítólag a fű is műxik. :)
Én nem tudom, mert nem bírnék semmit letüdőzni! :) -
twollah
nagyúr
Qualerinm, AspirinC pezsgőtabletta.
Nálam ezek jöttek be fejfájásra.
De kb egy éve volt egy olyan időszakom, hogy kb egy héten keresztül fájt a fejem megállás nélkül. :(
Na az nem volt semmi, a végén már semmit sem szedtem, mert már nem hatott. -
Ahhoj
aktív tag
-
Prozac
aktív tag
-
biker
nagyúr
-
Ahhoj
aktív tag
-
biker
nagyúr
-
Prozac
aktív tag
-
Prozac
aktív tag
-
Ahhoj
aktív tag
Hmm :)
Nem tartós, csak most jött elő, de a körzeti orvos délelőtt rendelt, és hétvégén meg már nem rendel, és nem biztos, hogy szeretnék hétvégén szenvedni :(
Szóval recept nélkül a soxar közül melyik a legjobb?
És ha esetleg még is elmennék egy másik dokihoz, hogy írjon már fel, akkor mit lenne célszerű? (Most nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek, tehát azt se tudom, milyen mosoly legyen itt)(még mindig nem tudom...) -
biker
nagyúr
-
Prozac
aktív tag
-
biker
nagyúr
-
Ahhoj
aktív tag
Na, akkor melyik a legerősebb fájdalomcsillapító, amit recept nélkül adnak?
És recepttel melyik a legjobb?
(Nem cigizek, nem iszok, sportolok, szóval amúgy full egészséges életmódot folytatok (kivétel néhány hétvége :)))) -
biker
nagyúr
-
Den
veterán
-
Prozac
aktív tag
-
Ahhoj
aktív tag
-
Prozac
aktív tag
-
Den
veterán
-
Ahhoj
aktív tag
-
Prozac
aktív tag
-
Den
veterán
-
biker
nagyúr
-
Ahhoj
aktív tag
-
Ploszi
senior tag
-
Prozac
aktív tag
Persze jó lenne tudni migrénes eredetű-e.
Akkor vannak erősebbek is.
pl. Kefalgin. 3 kersztes, csak receptre. kiüt, de nem fáj (annyira) -
biker
nagyúr
meg a májat :(
akkor álltam át másra (rutinos fejfájós lévén) mikor a vérvétele után diszkréten félrehívott a doki, és szólt, hogy fiatal vagyok ahhoz, hogy ennyit igyak...
mondom, 2 hónapja még dianás cukrot sem ettem, mi a baj???
a máj eredmény olyan, mint egy gyak.alkesznek. ezt teszi az algopyrin. azóta már helyrejöttem... (mármint a májam, a fejem az nem)
apropo, fejátültetést még nem vállalnak? -
Prozac
aktív tag
-
biker
nagyúr
-
Ahhoj
aktív tag
-
Den
veterán
-
Superman
nagyúr
-
Prozac
aktív tag
-
biker
nagyúr
az ismerősne küzenem, ha nagyon fáj, akkor az algopirin sz@t se ér...
ezt az orvosok lefelejtik, meg ezért van a ''beveszek egy felet, ha nagyon fáj, egészet...'' duma. -
Ahhoj
aktív tag
Fejfájás volt, meg van is :(
-
CsendPenge
őstag
-
rog
addikt
az se rossz ha megiszod az ampullabol, foleg, ha kozben elvagod a szadat, mert akkor fejfajas huss!
de az se rossz ha elotte keveset eszel, vagy szensavasat iszol, gyorsabban szivodik a gyomorbol felfele. -
Don Vittorio
őstag
Tehát 20 perc után hat 18-24 percet? :)
Egyébként orvos ismerős mondta, hogy, ha nagyon fáj, akkor 1 szem Algopyrin és 1 szem No-Spa (így írják?) együtt a hatásos. Ez így kb ugyanaz vagy jobb, mint a Quarelin, viszont a gyomorbél-traktusra nincs olyan rossz hatással. (Az első fájdalomcsillapító, a második görcsoldó.)
Egyébként ahhoz képest, hogy tablettában milyen ''lightos'' az Algo, megdöbbentő, hogy vénásan mennyire hatékony... -
tothjozsef
aktív tag
-
Ahhoj
aktív tag
Na lehet, hogy ez hülye téma, de jelen pillanatban nagyon érdekelne, hogy mikor kezd el hatni az algopyrin, és kb. meddig tart a hatása...
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Diablo IV
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest