Hirdetés
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Épp délután próbáltam ki a demót... hát.
Külsőleg leginkább az Age of Mithology-re hajaz, a víz valamivel szebb benne, de egyébként a többi nem sokkal.
Most olvastam a manualban, hogy minimum 1.5GHz-es proci kell neki, 64Mb-os VGA. Csak DirectX 8.1, tehát a megváltást senki ne tőle várja. A grafika ismeretében túlzónak találom a gépigény megjelölését, mivel mint mondtam, alig különbözik az Age of Mithology-től. Az egész játék, a felépítése, minden annyira hasonlít rá, hogy gyanakodtam arra, esetleg azt az engine-t használja. Bizonyítékot erre vonatkozóan nem találtam.
Időnként egyes objektek függőleges csíkokat hagynak a képernyőn. Nem tudom, ez valami bug-e, vagy drivergond. A kártyám nincs húzva. Csak picit, de a Doom3-at sem zavarta ennyi.
Ami rettenetesen idegesített, hogy a legyártott parasztjaim elmászkálnak, ha nincs munkájuk, és keresnek. Én csoportokba szeretem szervezni őket, egy csapat fát vág, másik mást csinál, és gombnyomásra könnyen mozgósíthatóak, ha máshol lenne rájuk szükség. De vesződséggel jár összeszedni őket, mert ha valahol munkafolyamat van, odamennek, aztán káosz.
Méh teszek a demóval egy próbát, de nem hiszem... igazság szerint unalomig ismert klisék gyűjteménye. Gyakorlatilag ez egy Age of Empires 1, az Age of Mithology külsejével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Mesterséges intelligencia topik
- Ford topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Új laptop kijelző LCD FullHD IPS 14.0" B140HAN01.3
- iPhone 15 PRO MAX 512GB kék titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumulátor: 91% Fulldoboz!
- iPhone 14 128GB fekete KÁRTYAFÜGGETLEN! Nagyon szép állapot! Akkumulátor 84%
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest