- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
-
Mobilarena
Alcor Access O819M Táblagép
Frissítve: 2015.09.27
Frissítés oka: új firmware + ROOT
Új hozzászólás Aktív témák
-
atterg
csendes tag
Nekem is s felbukkant FW frissítés után némi reklám a jobb alsó sarokban,az alkalmazások közt van az gy BroService nevű app azt kell kényszerleállítani és akkor megszünnek ,gondolom rootolt tabról törölni is lehet véglegesen talán
-
atterg
csendes tag
Ez szerintem csak a gyári browserral jár együtt ,én azt egyszer sem használtam mert a firefoxot szeretem, és nekem nem jelent meg semmi reklám sosem , sőt a többek által említett teve és kínai logós app is csak egyszer került elő amikor megnyitottam valami xxx oldalt, de egy sima uninstallal el is tűntek azonnal
-
atterg
csendes tag
Na ma megjártam a szervízt szoftver frissítés ügyben ,eddig egyelőre minden jónak tűnik. Ha valami furát tapasztalok majd megírom
-
atterg
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ilyen gépem van,és maximálisan elégedett vagyok vele, 1 problémám volt csupán amire itt rögtön meg is találtam a megoldást ,ez pedig a tárhelyfelosztás de mivel itt olvastam,hogy firmware frissítéssel orvosolható így már nem aggaszt a dolog,egyébként csak ajánlani tudom , (a gyárilag kapott egyik usb kábel nekem is hibás volt de mivel 2 volt a dobozban így ez nem volt érdekes ) megvettem hozzá a gyári tokot(a kamerának nincs rajta nyílás vágva) amihez billentyűzet is jár,de azt kb csak kipróbáltam mert a képernyő billentyűzet valahogy jobban kézre esik, a hangja ami talán az egyetlen gyengesége de úgy látom ezt mások is tapasztalták. Én javarészt fejhallgatóval használom és úgy hibátlan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HP notebook topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LEGO klub
- Asztalos klub
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged