-
Mobilarena
Alcor Access O819M Táblagép
Frissítve: 2015.09.27
Frissítés oka: új firmware + ROOT
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
válasz
szisziisti #600 üzenetére
Miért ugrik a garancia? Ezután ha a gyári visszaállítást választod akkor nem áll vissza a rendszer?
-
coll
csendes tag
válasz
Elolvastam amit írtál van egy-két bibi a 786M nincs hagyományos browser csak az opera mini igazából két fertőzőt file van rajta a kkbrowser és a opera service ha ezt a kettőt letörlőd már jó is.
-
Aryon87
félisten
válasz
Koszi az infokat. En csak a virosos cuccot akarom csak kitorolni, bar eddig nem okozott problemakat semmi.
-
szisziisti
csendes tag
válasz
szisziisti #598 üzenetére
Na lejárt az időkorlát és törölte az egész válaszom
Farmaroot 1.9.3 letöltés, telepítés. CSAK EZ A VERZIO OK
Utána a kapott ikonra kattintva előjön a kép és install SuperSU és Barahir A barahirre kattintva újraindul.
Ez után a gép rootolva van ! Innentől ugrott a garancia és ha rossz dolgot törölsz ki a szemetes közel van.
internet keresőt ami vírusos kitörölni, újraindít víruskeresés már nem lesz. Ja érdemes ezt friss firmware mellett tenni és mindent leformázni a géppel előtte
Room Tolbox proo val töröltem a browsvert de lehet ez ES file explorer is. Opera mini -tettem fel.
A korábbi firmware ben (Alcor D786M) az opera és a borowsver volt a gond frissités után kikerült az opera maradt a böngésző.
én a 360 security víruskeresőt használom , karbantart tisztít dolgozik..Ismétlen , garivesztés, és ha törölsz valamit tudd mit csinálsz mert tégla lehet a kütyüd.
-
Aryon87
félisten
válasz
szisziisti #596 üzenetére
Ez esetben oriasi segitseg lenne ha ezt a root folyamatot megosztanad szajbaragos szinten, linkekkel megtamogatva. Sokunk eletet megkonnyitene
Kerdes, ez a root procedura ugrasztja-e a garit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged