- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
-
Mobilarena
Alcor Access O819M Táblagép
Frissítve: 2015.09.27
Frissítés oka: új firmware + ROOT
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
Egy fontos dolog: XBKP.APK
-
oszy
veterán
válasz
SzinTibi #659 üzenetére
Kingo Root után nyomtam egy gyári visszaállítást, de a root meg maradt. Eltávolítottam a leírtak szerint. Letöltöttem a 4.4-et az Alcor oldaláról. Mindent úgy csináltam ahogyan le van írva.
Elsőre nem sikerült. Másodszorra sem...
Aztán harmadszorra végig futott a százalékjelző (piros) és ezt a hibaüzenetet kaptam:Azóta nem igazán akar bekapcsolódni...
SzinTibi: Igen nekem Q781M készülékem van.
-
oszy
veterán
válasz
szisziisti #600 üzenetére
Miért ugrik a garancia? Ezután ha a gyári visszaállítást választod akkor nem áll vissza a rendszer?
-
oszy
veterán
van egy Alcor Q781M tablet. Ezt hogyan kell frissíteni 4.4-re? Az oldalon leírtak alapján csak a menü jön be, de nem indul el a frissítés!
-
oszy
veterán
Srácok!
Van egy AlcorQ781M gépem (nem találtam kifejezetten ennek a készüléknek topicot) és szeretném rootolni, mert van egy program (30 euro) amit vásárlás előtt mindenképp le akarok tesztelni. Nem akarok feleslegesen kiadni ennyi pénzt. Nem szoktam ilyet csinálni a készülékeimmel, de most elég jól jönne. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest