Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kadzsor
csendes tag
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Tudom, csak hát a feleségem nem adta rá áldását, haragos feleséget senkinek sem kívánok, magamnak meg pláne. A helyi Euronicsban van belőle fekete, ha sikerül rávennem hogy egyszer is kézbe vegye, akkor nyert ügyem lesz
-
Exian
addikt
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Ja tényleg, az

Egyébként igen, én is valószínűleg Xiaomi háza táján nézelődnék, ha váltanom kellene. De egyelőre teljesen el vagyok még ezzel, bár az akku nekem is kezd gyengélkedni úgy érzem.
-
Kadzsor
csendes tag
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Én egy Meizu M6 Note-ra gondoltam lecserélni, de a feleségem megvétózta, szerinte nagyon jó teló
-
Exian
addikt
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Jó lenne ugyan ilyen tokot szerezni, ez gyári tok, nagyon jó minőségű. Lehet, hogy túl is éli a telefont, végül is még egyáltalán nem katasztrófa az állapota. Az Alcatel Shopping oldalon van, de postával már piszok drága (~10500 Ft).
-
SaGa59
őstag
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Az egészet simán ki lehet kapcsolni magában az alkalmazásban és akkor nem ugrál fel semmi, de tudod használni.
Bekapcsolva hagyod az értesítési eszköztár opciót, így a „lehúzós” menüben benne marad az ikonja és onnan aktiválhatod, ha akarod, az értesítés, automatikus tisztítás, privacy policy kikapcsolva. Így semmilyen értesítést nem dob fel, de ha kell egy tisztító, fájlkezelő, zseblámpa funkció, vírusirtó, két mozdulattal előhívható.
-
Exian
addikt
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Fogjunk össze és bombázzuk az ügyfélszolgálatot naponta 50 emaillel, hogy szedjék ki ezeket a szemeteket. Hátha meghatja őket, bár erre kevés esély van.
-
Exian
addikt
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Hja, az a másik újdonság... eddig nem volt, oszt' most majd' minden feloldáskor ott van a főképen. Marha idegesítő. Egyszer már megtaláltam, hogy melyik app csinálja, arról is törölni kell a frissítéseket, majd tiltani.
De melyik app is csinálja?

-
etsmark
tag
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Nemrég telepítettem a Precise Volume nevű appot. Tökéletes, sokkal halkabbra lehet vennia gyári minimumot. Amit a gyári minimumnak vesz azt ez a program 33%nak ítéli meg, és lehetőség van százalékonként lépkedni lefelé, felfelé. Nekem bevált

-
Exian
addikt
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Bocs, nem figyeltem a fórumot. Én most nem használok ilyen alkalmazást pillanatnyilag, de volt egy, ami egész jól működött, teljesen le tudtam vele venni minimálisra a hangot, amennyire akartam.
Később megnézem, hogy melyik volt az és megírom, ha megtalálom.
-
Exian
addikt
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Ja ja. Ugyanez volt nálam is. Kísérteties volt, mert pont előtte telepítettem valami ákombákom, nem túl komolynak tűnő alkalmazást és páff, utána jött be. Na, mondom ez a szar alkalmazás magával rántott valami vírust vagy legalábbis egy erőszakos alkalmazást, mert ugye kiiktatni nem is lehet olyan könnyen

Mindegy, most nekem megint felment a Joy frissítés, de polip még nem jött elő, egyelőre meghagyom. Végül is 1-2 dologban jobb lett az alkalmazás indító, úgyhogy annyira nem baj.
-
Exian
addikt
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Igen ahhoz tartozik, ez tűnt fel nekem is először. Azt hittem vírus

Tiltottam az alkalmazást, visszaállt az eredeti verzió, majd megint frissült, de most nincs polip. De gondolom valahol kikapcsolható.
-
Exian
addikt
válasz
_Moriarty_
üzenetére
A pontossággal valóban nincs gond, ezt nem is említettük, hanem az van néha, amit leírtam/leírtunk, legalábbis nálam, hogy simán megy a feloldás ujjlenyomattal, de még sem nyitja a zárképernyőt, hanem még fel is kell húznom. Mert amúgy normál esetben egy érintés, és máris a kezdőképen találom magam. De nálam sokszor az van, hogy ujjlenyomat oké, de marad a zárkép és fel kell tolnom a képet, hogy nyissa a kezdőképet. És ez valóban, mintha a frissítés óta lenne. Tehát nem az ujjlenyomatolvasó részével van gond, hanem a feloldással.
-
Kadzsor
csendes tag
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Nekem WP után kicsit túl bonyolult az Android. A másik gondom, hogy állandóan újabb és újabb frissítéseket telepít, ráadásul sok gyárilag felrakott alkalmazást nem is használok, eltávolítani nem lehet őket, pl Instagram
-
Exian
addikt
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Ja. Bár most a Win10 miatt van némi fejlődés, tableten már egész használható a dolog, HA nem az alkalmazás felületet használja az ember, hanem a normál megszokott Windows asztali felületet és a normál telepíthető programokkal, nem pedig az áruházi vackokat használva.
De én is tableten/telefonon kőkeményen Android párti vagyok, PC-n meg Linux

-
hjoci69
csendes tag
válasz
_Moriarty_
üzenetére
A tok rövid oldalakon nem passzolt,el ál.
-
hjoci69
csendes tag
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Az jó, mert az nekem nem volt jó!
-
George2
csendes tag
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Itthon nem lehet kapni hozzá sehol.Én innen rendeltem: http://www.ebay.co.uk/itm/112204882306
Spanyol raktárból jött ingyenes szállítással. Két tok + üvegfólia együtt nem került 3000 ft-ba sem. Egy hét alatt megjött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest