- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
chevimalibu
csendes tag
Annyi a külömbség,hogy ha a win7-re dugom fel,úgy hogy fel van telepítve az OTU 2.7,és hang le-fel egyszerre+a bekapcs gomb,akkor megjeleníti mint cserélhető meghajtót FAT,és 49 mb .Bármely más módban csatlakoztatom,ismeretlen eszköz.Nem tudom így lehet e kezdeni vele valamit.
-
chevimalibu
csendes tag
válasz
#84490496 #18945 üzenetére
Sajna download módba sem lehet tenni.Az egyetlen amikor rezzen,de a kijelző sötét marad,az a volume fel-le egyszerre,és a power gomb.Ilyenkor nem írja ki,hogy ismeretlen eszköz,viszont a csatlakoztatást érzékeli a pc.De ebben a módban is a flash-elésnél csak azt írja ki,hogy waiting for device.Elgondolni sem tudom mit szúrt el a srác akitől vettem a telót.
-
-
chevimalibu
csendes tag
válasz
Kovbob #18914 üzenetére
Többek között EZT a megoldást ezekkel a file-okkal próbáltam,de bootolni sem lehet a recovery-t.Egyszerűen nem tudom mit tett vele a gazdája.Ha úgy dugom a gépre,hogy "hang le+bekapcs" rezzen bekapcs elenged,hang gomb tart,gépre dug,akkor ismeretlen eszközt jelent a win8,és amikor ezt a kombinációt csinálom,akkor is rezzenés után bejön az alcatel kép(holott sztem. nem kellene neki ebben az esetben).Hang fel+bekapcs(ami ugye normális rom esetében a recovery menü lenne)akkor is csak az alcatel kép jön be.
-
chevimalibu
csendes tag
Sziasztok.
Hátha tud valaki segíteni.Adott a teló,bekapcsoláskor csak az Alcatel logoig jut el.Kikapcsolni csak az akku kivétellel lehet.Sem recovery módba,sem download módba nem indul el.Mindkét esetben ugyan úgy az Alcatel logó jön be.Próbáltam volume fel-le(egyszerre)+bekapcs.Ilyenkor rezzen,a kijelző sötét marad.A pc felismerte,de fastboot recovery flash-nél csak azt írja ki hogy waiting for device.Az előző tulaj állítólag frissíteni akarta a rom-ot,ICS-re,és azóta ilyen.Ha valaki találkozott már a problémával,vagy tud megoldást feléleszteni a telót,kérem írjon.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest