- iPhone topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Albatross18 - Season Two [link]
Ajánlom mindenkinek ezt a játékot aki egykis könnyed golfozásra vágyik némileg elrugaszkodva a realitás talajától (észszerű keretek között maradva).
Szerintem rendkívűl hangulatos játék, és teljesen ingyenes, amedig nemakarsz különleges felszerelést venni a karakterednek (ami nem kötelező).
A youtube-on vannak videók is a játékról, bár ott már a season 3 -ből is vannak képek, ami rendkívül igéretesnek tűnik majd, de ennek a résznek sem kell szégyenkeznie.
A játékban van karakterfejlődés, és a széllel is harcolni kell egyes pályákon (de ez természetes).
Szerintem jó játék, csak 1 baj van jelenleg vele:
Hogy hazánkból nemtalálok senkit. Én közel 2 hónapja játszom a játékkal, de eddig eggyel sem találkoztam. Pedig vagy tucatnyi európai játszik, főleg franciák, olaszok és spanyolok. De magyar egy darabb sincs.
Bár ennek oka lehet, hogy nemigazán találtam magyar fórumokat ahol a játékról írnak, beszélnek. Így nem is ismerik (remélem majd ezután).
Folyamatosan, újabb karakterek, pályák, segédek, felszerelések érkeznek...
Akármit is mondanál a képek/videók alapján, próbáld ki a játékot, és adj neki egy esélyt.
Szerintem nem rossz játék, mindenképp megér egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest