- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Üdv. Tegnap volt egy félnapos szívásom és szeretném a véleményeteket kérni.
Adott egy Abit ST6 + 1100-as T-Celeron gép (256MB SD), amin egy vírusírtást követően lehalt a rendszer. Újratelepítették az XP-t, és azóta nem megy fel a hangkártya driver.
Próbáltam tegnap AC97 kódekből a 9.31-et, a 9.39-et és a 4.00-át is. Rendre lefut, telepítés közepénél megáll hosszú percekre, majd továbbmegy és kér egy restartot. De utána semmi!
A Windows semmilyen szinten nem lát hangkártyát, a Biosban a három lehetőség mind Auto-n van, tehát be van kapcsolva. Everest sem írta ki az audio chip típúsát, bár lehet azért mert próbaverzió volt.
Realtek ALC200 sima sztereo kütyü van rajta.
1.) Mekkora esélye van, hogy pont új rendszer közben halt volna le HW a cucc?
2.) Létezik, hogy a régi i815 lapok főbb részei mostanábanlehelik kilelküket? Egyre több ilyet látok mostanában.
P.S. Azért próbáltam több driverrel, mert pl. 9.31 utániak nem írják az ALC100/ALC200 szériát támogatás ügyileg, de semmit se változtatott a dolgon sajnos. Abit oldalán (meglepő módon) a 2007 januári 9.39 volt fent. A Realteknél meg az utolsó a 4.00 ... Ezért ezzekkel próbáltam. Két telepíés között Drivercleanerrel összes audio drivert leszedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged