- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
elnezest, hogy ezzel jovok, de ha mar osszeszedtem, legalabb olvassatok vegig: Bővebben: link
-
Pópa
senior tag
Bővebben: link itt az írja, hogy ''chipset voltage''
-
maross
nagyúr
thx, sikerult talalnom egyet nf7hez
. egyik ertek kemenyen minuszos, osszes tobbi okes .). vcore, vcc, vio...na ebbol a vio a hatarertek legaljan egyensulyoz.
-
Pópa
senior tag
Hm...én is így gonolkodtam addig, ameddig a yófajta Codegen táp magával nem rántotta az alaplapomat, a 2000+-os Tbred B0-os xp-met, meg egy 120-as 8 megás vinyót.....
hirtelen megváltozik az életfelfogásod, ha ''beugrik a hiba''
Assszem 20 körül vettem a TT 480-ast. Élettartam garival. -
LukE
veterán
Bővebben: link elso link
-
Pópa
senior tag
Volt nekem is codegenem, de tudtam, hogy a ''márka'' erősen kétes, tehát annaki is örültem, hogy ment gép.
Azután egy ThermalTake Silent PorePower 480W üzemel, mind a mai napig.
Igazi bika táp, csak ajánlani tudom. -
Pópa
senior tag
Meddig engedtétek a vcore-t felfele?
(minden tuningosnak szól a kérdés) -
maross
nagyúr
nomarmost, akkor egy masik szemszogbol vizsgalva a dolgokat.
vettem en anno egy nf7+2500+silentboost barton combot, ami elvileg 2300on is megy siman, most inkabb nem mondanam hogy kitol, amugy phs. naszoval ez nalam max 2200on ment, ugyanebben a lapban. ok, ezt meg lenyeltem. de pl epox 8rdaban 1.7volt 2400mhzen ment gadget mobil barcija, nalam nf7ben csak 2350korul, 1.775on
. ennyivel szarabb lenne? ugyancsak szarabbul megy minden mas proci...elhet valami mas oka is a lapon kivul? tapra gyanakszom mar egy ideje, huntkey 400w-osom van, egesz jo mint olyan, de hat jobb tapok kozott is lehet szar. ki lehet szurni valahogy azt, hogy nem-e a tap a ludas? lehet tapon kivul mas is?
-
törölt tag
A7N8X hez vannak tuning biosok, illetve, olyan biosok ezen a linken, ahol pl NF7/NF7-S en is állítható chipset frekit tudod emelni,. esetleg nézz utána ha érdekel (nemrég találtam a linket. többi nForce2es alaplahoz tartozó link is van itt ... page legalja)
Bővebben: link -
Pópa
senior tag
Bővebben: link <<< akkor ilyen ugye?
-
Aloki
tag
Az asust nem próbáltam, de a legjobb tuninglap a magas órajelek szempontjából egyértelműen az sima nf7.
Az én 2500+ Xp-M em betonstabilan ment 2640 Mhz-en 204*13-on, igaz magas FSB-ket nem nagyon vitt, később lett egy NF7-S-em (tuningbios 3-4 Mhz et hozott az fsb-n , de cserébe insatbilabb lett a rendszer) 215*12-n ment már csak,
utána volt egy Epoxos (8rdai) botlásom ami kicsit jobb volt mint az NF7-s de még mindig nem az igazi.
Később lett egy DFI lapom, amivel végre meg vagyok elégedve lásd a konfigom.
Szintetikus tesztekben nem veri meg az NF7-t kombót, de köszönhetően a brutális mem. sávszélességnek (~3800MB/1400MB/75ns )játékokbban gyorsabb a 120 Mhz különbség ellenére is.
Jah és közben volt még egy NF7-em is ami kb az nf7-s környékén teljesytett. -
maross
nagyúr
lesz nemsokara par mobil bartonom, es erdekelne, hogy szerintetek huzhatosag szempontjabol melyik lap alegjobb?. perpill 3 lapom van,
abit nf7
abit nf7s
asus a7n8x
van vkinek vmi tapasztalata vagy osszehasonlitasi alapja, melyik lapban lehet jobban huzni a procikat? draga lap nem erdekel, legjobb lenne ebbol a harombol kivalasztani egyet.
nf7emben probalgattam, nem vagyok megelegedve vele. vajh az asus vagy nf7s jobb lehet? gurcoljek alaplapszerelessel, megeri?
kosz a helpet.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory:Nikke
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest