- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
thx, sikerult talalnom egyet nf7hez
. egyik ertek kemenyen minuszos, osszes tobbi okes .). vcore, vcc, vio...na ebbol a vio a hatarertek legaljan egyensulyoz.
-
maross
nagyúr
nomarmost, akkor egy masik szemszogbol vizsgalva a dolgokat.
vettem en anno egy nf7+2500+silentboost barton combot, ami elvileg 2300on is megy siman, most inkabb nem mondanam hogy kitol, amugy phs. naszoval ez nalam max 2200on ment, ugyanebben a lapban. ok, ezt meg lenyeltem. de pl epox 8rdaban 1.7volt 2400mhzen ment gadget mobil barcija, nalam nf7ben csak 2350korul, 1.775on
. ennyivel szarabb lenne? ugyancsak szarabbul megy minden mas proci...elhet valami mas oka is a lapon kivul? tapra gyanakszom mar egy ideje, huntkey 400w-osom van, egesz jo mint olyan, de hat jobb tapok kozott is lehet szar. ki lehet szurni valahogy azt, hogy nem-e a tap a ludas? lehet tapon kivul mas is?
-
maross
nagyúr
lesz nemsokara par mobil bartonom, es erdekelne, hogy szerintetek huzhatosag szempontjabol melyik lap alegjobb?. perpill 3 lapom van,
abit nf7
abit nf7s
asus a7n8x
van vkinek vmi tapasztalata vagy osszehasonlitasi alapja, melyik lapban lehet jobban huzni a procikat? draga lap nem erdekel, legjobb lenne ebbol a harombol kivalasztani egyet.
nf7emben probalgattam, nem vagyok megelegedve vele. vajh az asus vagy nf7s jobb lehet? gurcoljek alaplapszerelessel, megeri?
kosz a helpet.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest