- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Egyrészt van az alaplapodnak topicja, lehet ott kellett volna feltenni a kérdést:
Asus A7N8X Deluxe [link]
Másrészt, én azért letesztelném a memókat 166-on ha már 200-on bármilyen formában hibákat dob a memtest. Amúgy amikor 200-ra vannak rakva a ramok akkor a memónak milyen timingok vannak beállítva a biosban? Nem lehet, hogy ezzel van a baj?
[Szerkesztve] -
montaron
tag
Kérlek segítsetek!
Mi lehet a probléma? Megy a windóz 3-4 hétig, aztán egyik bekapcsoláskor, a bekapcsolás a windóz indítása közben lealszik standbyba a monitor. És kész ennyi. Ki be kapcsolom, csökkentett módban elindul, de amikor újra normálban akarom indítani, újra lealszik. ennyi. Mi lehet a probléma? Újrainstallálás segit csak. de már 4x csinálom végig ezt a dolgot. (bár volt már úgy hogy az install közben aludt el..)
Elkezdtem letesztelni a memóriákat. Corsair DDR400 2*512 MB.
A memorybank-ok jók, és az egyes memóriák single channelban hibátlanok (55 passig, 13 óráig ment). Namost ha betettem dual channelbe (ahogy eredetileg futottak), és kidob egy rakat hibát. Megpróbáltam másik dual channel bank kombinációban, ott is. Eddig volt húzva a proci, a procim egy olyan steppingű Barton,mely alapfeszen tudta a 3200+t. namost levettem gyári órajelre (11*166), a memóriát 200-on hagytam. Így is kidobja a hibát. A memóriát csak nem fogom 166-ra letenni, mert neki tudnia kéne a 200-at.
Alaplaphiba? Vagy a memtest nem bírja a dual channelt tesztelni?
KÖSZÖNÖM!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest