- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Egyrészt van az alaplapodnak topicja, lehet ott kellett volna feltenni a kérdést:
Asus A7N8X Deluxe [link]
Másrészt, én azért letesztelném a memókat 166-on ha már 200-on bármilyen formában hibákat dob a memtest. Amúgy amikor 200-ra vannak rakva a ramok akkor a memónak milyen timingok vannak beállítva a biosban? Nem lehet, hogy ezzel van a baj?
[Szerkesztve] -
montaron
tag
Kérlek segítsetek!
Mi lehet a probléma? Megy a windóz 3-4 hétig, aztán egyik bekapcsoláskor, a bekapcsolás a windóz indítása közben lealszik standbyba a monitor. És kész ennyi. Ki be kapcsolom, csökkentett módban elindul, de amikor újra normálban akarom indítani, újra lealszik. ennyi. Mi lehet a probléma? Újrainstallálás segit csak. de már 4x csinálom végig ezt a dolgot. (bár volt már úgy hogy az install közben aludt el..)
Elkezdtem letesztelni a memóriákat. Corsair DDR400 2*512 MB.
A memorybank-ok jók, és az egyes memóriák single channelban hibátlanok (55 passig, 13 óráig ment). Namost ha betettem dual channelbe (ahogy eredetileg futottak), és kidob egy rakat hibát. Megpróbáltam másik dual channel bank kombinációban, ott is. Eddig volt húzva a proci, a procim egy olyan steppingű Barton,mely alapfeszen tudta a 3200+t. namost levettem gyári órajelre (11*166), a memóriát 200-on hagytam. Így is kidobja a hibát. A memóriát csak nem fogom 166-ra letenni, mert neki tudnia kéne a 200-at.
Alaplaphiba? Vagy a memtest nem bírja a dual channelt tesztelni?
KÖSZÖNÖM!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Borderlands 4
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- ASUS PRIME Z590-P
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest