- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aalvin.e
csendes tag
sziasztok,
remélem jó helyre írok...segítségeteket szeretném kérni
a probléma a következő lenne:nem tudom hogy az alaplapom vagy mi hibás mert pl ha töltök le valamit mondjuk egy programot azt is néha hibásan szedi le nem lehet telepíteni hiányosnak írja telepítésnél, ha torrentről töltök ott is nagyon sok hash hibával tölt le mindent így van amit 4-5x kell újra töltenem hogy teljes legyen, de nem csak letöltéssel van problémám ha másolok gépen belül dolgokat azokat ugyan úgy hibásan másolja át (telepítésnél hibát ír hogy hiányzik ez vagy az)
Kábelek winchesterek rendben vannak az biztos, a winyókat ellenőriztem a gyártók hibakeresőivel meg most is azok a winyók mennek csak a régi gépemben...és semmi hiba másolásnál és letöltésnél sem (0 hash hibával)...
A ramot is ellenőriztem memtest-el, szerintem a lappal lesz a probléma de kikérném a ti tanácsotokat is hogy szerintetek mi lehet.
előre is köszönöm a segítséget...
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI Jövőálló alaplap, prémium VRM-mel! 3év garancia
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- Asus strix B550-f bontatlan új..
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest