- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aalvin.e
csendes tag
sziasztok,
remélem jó helyre írok...segítségeteket szeretném kérni
a probléma a következő lenne:nem tudom hogy az alaplapom vagy mi hibás mert pl ha töltök le valamit mondjuk egy programot azt is néha hibásan szedi le nem lehet telepíteni hiányosnak írja telepítésnél, ha torrentről töltök ott is nagyon sok hash hibával tölt le mindent így van amit 4-5x kell újra töltenem hogy teljes legyen, de nem csak letöltéssel van problémám ha másolok gépen belül dolgokat azokat ugyan úgy hibásan másolja át (telepítésnél hibát ír hogy hiányzik ez vagy az)
Kábelek winchesterek rendben vannak az biztos, a winyókat ellenőriztem a gyártók hibakeresőivel meg most is azok a winyók mennek csak a régi gépemben...és semmi hiba másolásnál és letöltésnél sem (0 hash hibával)...
A ramot is ellenőriztem memtest-el, szerintem a lappal lesz a probléma de kikérném a ti tanácsotokat is hogy szerintetek mi lehet.
előre is köszönöm a segítséget...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest