- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Aktív témák
-
Appancs
csendes tag
Hi!
Szóval a probléma! Lassan egy fél éve elkezdte a gépem azt játszani, hogy spontán módon futó windows mellett leválasztja a HDD-t, vagy az optikai meghajtót! Újraindítás után, természetesen a nem látja az adott IDE kábelen lévő eszközt. Ha mást dugok rá, akkor sem. Próbáltam mindenféle kombinációt, de a probléma mindig előjön! Vittem szervízbe is, ott kicseréltek egy IDE kábelt (azóta én is zsír újabb kábeleket raktam bele), de a probléma kis idő után újra előjött! Volt már Windows újratelepítés is, más okból le kellett cserélnem a vinyokat, de a probléma maradt! Én az alaplapra tippelek. Plíz, ha tudtok mondjatok valamit! (pontos gépinfo kicsit késöbb, mert így melóhelyről nem megy fejből...)
Aktív témák
- Napelem
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest