- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Appancs
csendes tag
Hi!
Szóval a probléma! Lassan egy fél éve elkezdte a gépem azt játszani, hogy spontán módon futó windows mellett leválasztja a HDD-t, vagy az optikai meghajtót! Újraindítás után, természetesen a nem látja az adott IDE kábelen lévő eszközt. Ha mást dugok rá, akkor sem. Próbáltam mindenféle kombinációt, de a probléma mindig előjön! Vittem szervízbe is, ott kicseréltek egy IDE kábelt (azóta én is zsír újabb kábeleket raktam bele), de a probléma kis idő után újra előjött! Volt már Windows újratelepítés is, más okból le kellett cserélnem a vinyokat, de a probléma maradt! Én az alaplapra tippelek. Plíz, ha tudtok mondjatok valamit! (pontos gépinfo kicsit késöbb, mert így melóhelyről nem megy fejből...)
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux kezdőknek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tesla topik
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest