- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdésed a Mi a baja a gépemnek, ha... vagy az Azonnali alaplapos kérdések órája topicban tedd fel.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt, mert szinte minden kérdésnek van topicja.Ezt zártam.
-
fdavidd
csendes tag
Üdv.
Nemrég cseréltem alaplapot, mert a régi elromlott,(AsRock G31M-S) egy Gigabyte 945GCM-S2L-re.
Amióta megvan, a gépe elég fura... Amikor megnyitok egy programot, játékot, 1-2 perc múlva elkezd szaggatni.
A lagg inkább csak játékoknál van, programok megnyitásánál laggol be és még utána egy kicsit.Gépem:
- Intel Pentium 4 3.0
- nVidia 8400 GS
- 2GB RAMA játékok mind tökéletesen futottak ezzel a konfival.
Lefuttattam egy programot, talált 3 bad sectort, nem tudom hogy ez lehet-e a probléma de azt hiszem alaplap csere előtt is voltak.Mi lehet a baj? Help!
Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Napelem
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest