- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
WillChi
őstag
Valamikor régen beleturkáltam egy foglalatba, a felső része lepattintható volt (négy pöcök tartotta a felső, mozgó részt). Egy jó darabig működött utána, de aztán jöttek a szokásos kontakthibák... Ha szerencséd van, akkor sikerülhet a dolog, de nagy mák kell hozzá, hogy ne törjön el a leszedett darab.
-
ssolitude
őstag
Egyszer egy kísérlethez kellett egy procifoglalat,és gondoltam lesz ami lesz leveszem egy régi p2-es lapról.Meglepődtem,mikor egy teljesen egyszerű mozdulattal a tűkről le lehet húzni az egész foglalatot,kallantyústol mindenestöl,és minden nehézség nélkül vissza is rakható.Hangsúlyozom PII,régi lap.Lehet már nem így van megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI B450 TOMAHAWK MAX + Ryzen 5 3600 ( Külön is eladó )
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z, Kingston Fury
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest