Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WillChi
őstag
Valamikor régen beleturkáltam egy foglalatba, a felső része lepattintható volt (négy pöcök tartotta a felső, mozgó részt). Egy jó darabig működött utána, de aztán jöttek a szokásos kontakthibák... Ha szerencséd van, akkor sikerülhet a dolog, de nagy mák kell hozzá, hogy ne törjön el a leszedett darab.
-
ssolitude
őstag
Egyszer egy kísérlethez kellett egy procifoglalat,és gondoltam lesz ami lesz leveszem egy régi p2-es lapról.Meglepődtem,mikor egy teljesen egyszerű mozdulattal a tűkről le lehet húzni az egész foglalatot,kallantyústol mindenestöl,és minden nehézség nélkül vissza is rakható.Hangsúlyozom PII,régi lap.Lehet már nem így van megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest