- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
Aktív témák
-
Rem-X
senior tag
Sziasztok!
Dilemmában vagyok és gondoltam kikérem a nálam szakavatottabbak véleményét.
Jelenleg a következő konfiggal rendelkezem:
-Abit NF7 2.0
-AMD Athlon Xp 2400+
-2x512 DDR400 ram
-AGP-s Geforce 6600GT vidkari
Történt hogy nagyon úgy néz ki az alaplap beadta a kulcsot és most úgy szeretnék cserélni, hogy minél több mindent meg tudjak hagyni. Kézenfekvő tehát a lap+proci csere.
Igenám de mire?!?!?!
Elég erősen behatároltak a dolgok, hiszen DDR400-as ramok, tehát nagyobb lap nem kell. AGP videókártya tehát ez is megkötés.
Mindenképpen Athlon64-es 754-es procit szeretnék mert nagyon tetszik és jókat hallok róla. A 939-es azért esik ki mert nem nagyon találtam neves gyártótól megbízható AGP-s lapot.
Szóval kettő maradt fenn nekem (de ha nem más javaslat szívesen veszem):
- ASUS K8N és ASUS K8VX-SE
Jó lenne ha tudnátok mondani érveket és ellenérveket, illetve egyéb építő jellegű tanácsot.
Nagyon köszönöm előre!
Üdv!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest