- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
bringasisti #34222 üzenetére
Szia! Nem akarok a medencébe önteni semmit, mint írram 1:1ben ki lehet emelni a mohát, jelenleg is így van, így külön edénybem tudnám kezelni, kérdés, hogy mivel. Az alga ellen ugye javasolt a hidrogén-peroxid-os vagy hypó-s kezelés, de nem tudom, hogy a moha mennyire érzékeny rá. Nem tudom mennyire elvetemült ötlet, bár az előbb említett vegyszerek mellett nem feltétlenül az, így megkérdezzem, hogy mi a helyzet a fürdőmedencékhez kapható algaölőkkel, mennyire használható ez offline, úgy értem akváriumon kívüli algátlanításhoz? Tudom, hogy nem akvarisztikai szer, de a hidrogén-peroxid és a hypó sem az. Nem dobnám ki szívesen a mohát, egy kis csészével lett véve év elején és olyan szépen elszapirodott. Talajtakarót csinálnék belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest