- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
fjudors #32167 üzenetére
Egyik korábbi (#32122) kérdésemet én is ilyen megfontolásból tettem fel:
"Ilyen vagy ehhez hasonló világítást vásárolt már valaki? Tudom, hogy ez elsősorban növényes akváriumokhoz szükséges és sokan még a növényes akváriumot gondozók közül is csak sima fénycsöves világítást alkalmaznak, de ez így ebben a formában teljesen megfizethető az itthon erre a célra használatos eszközök árával szemben."
Ez egy nagyon rövid, nem egészen szakmai válasszal le is lett zárva. Félreértés ne essék, nem (#32125) Alg hozzáértését kérdőjelezem meg csupán a válasz jellegétTermészetesen én sem fő világításként gondoltam hanem kiegészítőként amit feltehetően a fővilágítás nagyrészt elnyom. Gondolom igénytelenebb növényekhez felesleges, bár gondolom ártani azoknak sem árt. Nekem is pár db. igénytelenebb növényem van, így feltehetően nálam sem lenne jelenleg indokolt. igazából tippnek szántam de az első és egyetlen válaszra az jött le, hogy hülyeség, most pedig azért is reagáltam mert más által újból felhozódott a téma
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Napelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest