- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovimre
tag
válasz
kovimre #5196 üzenetére
Sziasztok! Tönkre ment a TME-től rendelt BC-700 akku töltőm. Szerintem a töltő része jó lehet, az adapter ment el. Rámértem multiméterrel 0V. Viszont ilyen 3V 2.8A-es adaptert meg nem nagyon kapni, nem is akartam futkosni utána. Szóval számla elő, JÉÉÉ még garis
Email-ben reklamáció, kaptam is gyorsan választ. Ezt követően futárt küldtek, hozta-vitte. Ma kaptam helyette egy teljesen ujjat. Szóval teljes mértékben meg vagyok elégedve, fel is tettem egy töltő programot -
kovimre
tag
Sziasztok!
Látom megjelent egy új VOLTCRAFT CHARGE MANAGER 420 töltő. Ez mivel tud többet, mint az IPC? Conrad oldalán megnéztem a használati utasítást, sok új dolgot nem láttam. Sőt, ami tetszik az IPC (BC700) -ban, hogy cellánként jelzi az adatokat. No, ez meg nem
-
kovimre
tag
Sziasztok!
Elméletileg a TME által forgalmazott BC700 az ugyan az, mint a IPC? Ha náluk venném, olcsóbban jönnék ki, mint a Conradnal. Tényleg nem tudom melyik válasszam, ezt vagy a C9000-et. Segítsen valaki please
Még annyi, hogy akku tekintetében az Eneloop előnyben részesített a többivel, pl. Duracell, Varta, Energizer? Köszönöm!
-
kovimre
tag
Köszönöm a válaszokat! Na most jutottam el arra a pontra, hogy nem tudok dönteni a két töltő között! IPC vs MH C9000? IPC-n tetszik a csatornánkénti kijelző, az MH nagyobb tudásúnak mondjátok. Ez már biztosan lerágott csont itt a fórumon, de én mégsem tudom melyik legyen
Ezen az oldalon található UM-970S UHF kézi mikrofon szetthez kellene az akku.
-
kovimre
tag
Sziasztok! Akkut és töltőt szeretnék vásárolni. Ahogy utána olvastam az IPC-1L számomra kedvező tudással rendelkezik. Vetélytársa az MH-C9000, amihez viszont nem találok Magyarországon forgalmazót. Ezt csak e-bay-ről tudom megvenni?
A következő kérdésem, hogy tapasztalatok alapján milyen akkut ajánlotok?
Itt a Conrad + egy ezresért kínál hozzá 4 db 2400 mAh-s akkut. Ezek használhatóak?Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest