- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Azok közül inkább ezt venném, de azért olvass utána, nekem olyannak tűnik technológiaiag, mint a ready2use és az eneloop.
Esetleg aki jár feléd azzal beszéld meg, hogy hozzon neked a belinkelt aksiból, auchan-okban is lehet kapni, imikor akciós, akkor a 2darabos csomag 1250.-, ha nem, akkor 1490 emlékeim szerint.
A mAh csak egy jellemzője az aksiknak a sok közül, ha fotózásra használod elsősorban, akkor legalább annyira fontos az, hogy mennyire tartja a töltést.Okosabbak majd még pontosítanak, ha valamit rosszul írtam
-
Mercutio_
félisten
Ammegmi?
Egyébként Varta Ready2Use árban ott van, de ez ellentétben a standard aksikkal amik akkor is merülnek, ha nincsenek használva tartja a töltést akár hetekig is. Ugyanaz mint a sanyo eneloop, de csak 2/3-ába kerül, és ha jól tudom eneloop a saját töltőt szereti és az még további pénz.
(Persze hosszútávon, van aki a csatornánként állítható töltéses, kisütős, elemenként külön töltős, spécibb töltőkre esküszik, de ez már igény, ízlés, meg pénztáca függvénye)
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest