- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz
gabikiraly2 #5632 üzenetére
Azért a simát meg lehet kapni jóval kedvezőbb áron is.
-
tomej
aktív tag
válasz
gabikiraly2 #5488 üzenetére
Szerintem nagyon megéri az árát, de ha kicsit vissza olvasol, itt szinte minden 'hozzáértő szaki' ezt a típust ajánlja.
Eneloop-ok beszerzése miatt vettem. 2 db tronic töltőt használtam eddig, de azokat nem mertem éjszakára bekapcsolva hagyni, mert az akkuk úgy felforrósodnak töltés közben, hogy nem lehet azokat megfogni. Őszintén szólva az eneloop-okat nem merem beletenni.
Beszereztem egy Metz vakut és a 2500mAh-s tronic akkuk rendre elhasaltak benne: Januári vásárlású sötétszürke készlet behelyezés után a vaku egyből jelzi az alacsony töltöttséget, IPC-1L szerint a kapacitás 800-900 mAh között van?!? 2-3 hete vettem egy újabb készletet, ezeket kb. 5× töltöttem eddig tronic töltővel, IPC-1L szerint a kapacitás 1850 mAh és 2050 mAh közötti, tehát szó sincs 2500 mAh-ról... Tavaly év vége felé vásárolt AAA-s tronic -ból egy akku totál rossz, egy 2-300 mAh-t tud mindössze.
Kíváncsi lennék, hogy ekkora a szórás az akkuk között, vagy a tronic töltő nyiffantja -e ki őket?
Az eneloop -ot term. össze sem lehet hasonlítani a tronic-al. Az eneloop 3-4 mp alatt feltölti üzemkészre a vakut, a tronic-al ez 10-12 mp között volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest