Aktív témák
-
Moric
aktív tag
Részben egyetértek veled, részben nem. Ha megnézed, hogy a mostani programok, nem egy hónapot csúsznak hanem fél éveket, éveket. Amiben szerepet játszik a hardverek életciklusa is. A fejlesztők olyan programnyelveket használnak amik két kattintással létrehozzák a kívánt programot. Semmi gondolkodás, semmi kreativitás. Ha a felhasználónak lassú akkor vegyen gyorsabb gépet. Vagy 1-2 év múlva megfelelő sebességgel fog futni. Az így generált hibák tömkelegéről nem is beszélve.
Azért szerencsére mindig vannak üdítő színfoltok is (lásd >100Kb-os FPS). Linuxos programok nagy részéről nem is beszélve.
Szóljatok ha nagyon OFF, befejezem. :) -
Moric
aktív tag
Jó kis nosztalgia ezt így végigolvasni. Nekem is volt C+4 -em, sok más régi gép társaságában. Írtam is rá egy szöveges játékot Basicbe. Majd az összes játékot meghekkeltem, hogy legyen végtelen életerő, pénz, élet, stb. Az a boldog gyerekkor. :)
Akkor valahogy türelmesebbek voltunk mit mostanában. Mennyit ültünk a gép előtt míg betöltődött egy program. 3-15percet, turbótól függően. Aztán ha nem volt valamiért jó kezdtük elölről. Manapság ha valamire várni kell 5mp, már rohanunk a boltba megvenni a gyorsabb gépet. Még véletlenül se a programot optimalizáljuk. :)
Melyik programozó használja ma már a gépikodot PC-re? A nagy részük szerintem azt se tudja, hogy létezik ilyen. :)
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest