Keresés

Aktív témák

• Moric

aktív tag

válasz uzsz #143 üzenetére

Részben egyetértek veled, részben nem. Ha megnézed, hogy a mostani programok, nem egy hónapot csúsznak hanem fél éveket, éveket. Amiben szerepet játszik a hardverek életciklusa is. A fejlesztők olyan programnyelveket használnak amik két kattintással létrehozzák a kívánt programot. Semmi gondolkodás, semmi kreativitás. Ha a felhasználónak lassú akkor vegyen gyorsabb gépet. Vagy 1-2 év múlva megfelelő sebességgel fog futni. Az így generált hibák tömkelegéről nem is beszélve.
    Azért szerencsére mindig vannak üdítő színfoltok is (lásd >100Kb-os FPS). Linuxos programok nagy részéről nem is beszélve.
    Szóljatok ha nagyon OFF, befejezem. :)

• Moric

aktív tag

Jó kis nosztalgia ezt így végigolvasni. Nekem is volt C+4 -em, sok más régi gép társaságában. Írtam is rá egy szöveges játékot Basicbe. Majd az összes játékot meghekkeltem, hogy legyen végtelen életerő, pénz, élet, stb. Az a boldog gyerekkor. :)
    Akkor valahogy türelmesebbek voltunk mit mostanában. Mennyit ültünk a gép előtt míg betöltődött egy program. 3-15percet, turbótól függően. Aztán ha nem volt valamiért jó kezdtük elölről. Manapság ha valamire várni kell 5mp, már rohanunk a boltba megvenni a gyorsabb gépet. Még véletlenül se a programot optimalizáljuk. :)
    Melyik programozó használja ma már a gépikodot PC-re? A nagy részük szerintem azt se tudja, hogy létezik ilyen. :)

Aktív témák