- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
XuChi
addikt
brumesz kollégának fekete pontot kéretik adni. Átbaszarintott, nem kicsit.
Megbeszéltünk egy cserét nfs4 + nfs2 se = Boiling Point + Warhammer 40000 Bundle(ezt adnám érte).
Első tali elmaradás után este írt privit hogy: Jaj ne hari de elfelejtette a dolgot de majd jövőhéten hétvégén 100%. Le is beszéltük a Moszkvatérre a mai napra 15:00-16:00 közé valamikorra......a történet a mai nap folytatódott:
Fel is hívtam 16:05 körül elsőre fel is kapta a telót (Mondom király meglessz a gyüjteményem 2 köv darabja). Megbeszélés alapján 10perc múlva tali a moszkva metró bejáratánál. El is indultam a cuccot magamhoz véve. Odaérve telóztam neki merre van(16:20). Erre ő valami olyasmit mondott hogy 2 perc csak leállások voltak (Gondolom a szél miatt torlódtak a villamosok). Mondom oks várlak. 10 perc semmi, 15 perc semmi. Mondom akkor felhívom(16:32). Nem vette fel. Ezt eljátszottam megint 16:39) majd megelégelve a várakozást haza indultam. Haza érve egy kérdőre vonó sms-t írtam neki hogy merre is jár meg most mi lessz. Pm is ment de választ nem kaptam. Telót nem veszi fel. Szal jól átkúrt. 2x is. De azt nem értem miért nem válaszol semmire sem.
Szal mindenkit óvaintek eme kamuzós kollégától
-
XuChi
addikt
válasz
greatchaos #2390 üzenetére
Hogyan derithetem ki hogy hol kaptam azt a 2 jó pontomat. Kiváncsi lennék kitöl kaptam.
Jó érzés hogy értékeltek.
Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest