- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Hirdetés
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
pinkcc #17228 üzenetére
Ne haragudj már, de ez így semmit nem ér. Ez olyan, mintha otthon lefotózom, hogy ilyen tévém van, ettől még a csomagban nem biztos, hogy benne volt. Az meg, hogy ki kiben bízhat meg kiben nem, meg a harmadik ismeretlen azt mondta, nyugodtan bízz meg benne, ezek így összességében semmit nem érnek.
Mint ahogyan az sem, hogy utána 5ezer forintért mehet a bíróságra százezreket megelőlegezve... Akkor nem csináltál videót a megérkezett csomagról kibontásnál, amikor amit elmondása szerint kért, utána már akár a NASA gépeiről is csinálhatsz videót, akár 4D-ben is, az sem ér semmit.
Van egyébként külön topicja a durcázásnak és a vásárlással kapcsolatos megmondásnak is, ami nem ez. Ha folytatni akarjátok, akkor ott, de szerintem egyértelmű a dolog... -
x360elite
őstag
válasz
pinkcc #17225 üzenetére
Nem kívánok több szót vesztegetni erre az egészre. Annyi dolgot leírtál, de mivel a fele sem igaz, ezért nem is válaszolok rá. Nem táplálom a tévképzeteidet. Ami a lényeg, hogy megszólalt bennem a vészharang, és szerintem nem véletlenül. Ne is haragudj, de vissza küldtem a pénz felét. A másik felét is vissza küldtem volna, ha csinálsz egy épkézláb (még video sem kellett volna) képet arról, ahogyan kibontod. Persze ezt nem tetted meg. Mondjuk nem létező dologról nehéz is bármilyen felvételt készíteni. Én bizonyítottam, hogy elküldtem neked a posta költség felét. A másik felét saját magad miatt nem kaptad meg. Ennyi. Pedig még te pattogtál a video-val kapcsolatban. Persze - gondolom - ez is csak azért volt, hogy átvegyem.
U.I.: Javaslok pár nyelvtan órát a kedves kollégának, mert borzalmas a helyesírása. Lehet, hogy néha mindenki hibázik, de ez tényleg durva.
Részemről itt be is fejeztem a beszélgetést. Kérem a tisztelt PH. munkatársakat, hogy döntsenek. Semmilyen egyéb rágalmadra nem vagyok hajlandó válaszolni. A képek amiket feltettem és a PÜ.-k (amit részemről bárki bármikor megnézhet) önmagukért beszélnek.
Köszönöm.
-
x360elite
őstag
válasz
pinkcc #17188 üzenetére
"17188"-as hsz-re !!!!
Akkor a tisztán látás kedvéért válaszolnék pinkcc vádaskodására.
Nem vettem át a csomagot. Azonban ennek számos oka volt. Egy párat felsorolnék... Valóban Ő keresett meg azzal, hogy lenne pár játéka. Majd kértem tőle egy két referenciát (ezt Ő "magabiztosságnak nevezte a MEGBÍZHATÓSÁG helyett) . Erre küldött nekem egy olyan linket, ami egy másik oldal másik acc-jára vonatkozik. Ráadásul egyetlen egy referenciát tudott mutatni, ami nem is a PINKCC acc-ra vonatkozik.
Nem károsult, mert kifizettem neki a posta költség felét, pedig nem is lett volna muszáj azok után amit láttam. Azt ígérte, hogy majd jól pofára esek és készít egy videót a csomag kibontásáról, amint vissza kapta. Na ezt azóta is készíti. Arról is szó volt, hogy amint megjön a videó, azonnal kifizetem neki a költségei fenn maradó részét. Gondolom mindenki sejti, hogy miért nem érkezett meg a video. A fentiek és a lentebb olvashatók fényében én kérnék pinkcc-nek egy fekete pontot rágalmazásért. Hiszen a maradék pénzért csak egy sz.ros telefont kellett volna a doboz elé tennie bekapcsolt kamerával miközben kibontja. Számomra egyértelmű, hogy miért nem tette meg. Természetesen bizonyítani is tudom, hogy elküldtem neki a pénzt. A legfontosabb, hogy a házi vezetékes telefonomon elkezd zaklatni és a háttérben hallatszódó szavak sem tűrnek nyomda festéket. "a rák egye ki a belit, hogy mééé nem veszi ez át aztat a csomagját" és társai beszólások.
Képek:
megbízhatósága (na neee)
Szerinte bizonyíték, hogy mit és mennyiért adott fel.
Szerinte bizonyíték, hogy mit és mennyiért adott fel_v2 Igen, csak a posta pecsétje hiányzik.Íme a CSEKK, ami bizonyítja, hogy én elküldtem neki a pénzt.
Összegezve: nincs referenciája, semmi sem teljesült abból amit megígért(még a video sem). Illetve az ahogy velem beszélt a telefonba, az nekem sok mindent elárul róla.
Elárúlnám még, hogy az egyik feltétel az volt, hogy bele nézhetek a csomagba, mielőtt átvenném. Na most az utólag kiderült, hogy ezt nem lehet. Ennek ellenére Ő azt írta, hogy úgy adta fel. Na most kérdem én, hogy tudta úgy feladni, ha ilyet nem is lehet
. Lementem a postára és kértem, hogy akkor had nézzek bele, mielőtt kifizetném. Erre a postai dolgozó, (aki mellesleg az unoka testvérem) hangos nevetésben tört ki. Miszerint, csak a kifizetés után lehet kibontani az utánvétes csomagot. Erre mondtam neki, hogy akkor valami sántít, mert akitől vettem, azt mondta, hogy bele nézhetek. A válasza az volt, hogy akkor ne is vegyem át, mert ilyet soha sem lehetett csinálni. A maximum amit tehet az, hogy kinyitom egy postai dolgozó jelenlétében, és ha nem az van benne amit én kértem, akkor jegyzőkönyvet vesznek fel. Erre kérdeztem, hogy a pénzel akkor milesz. Válasz: megkapja a feladó. Na mondom, akkor bizosan nem veszem át. Ennyi a töténet...
Egy cseppet sem bánom, hogy nem vettem át a csomagot.
Köszönöm a figyelmet.
UI.: Amennyiben szükséges, hozzá járulok a privát üzeneteink közzé tételéhez.
További jó forum-ozást kívánok mindenkinek.
Szia pinkcc..
-
Aktív témák
Hirdetés
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + 32GB G.Skill 2400Mhz + Be quiet! hűt
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest