- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
deMarco
tag
újonc? mert nem irogatok mindn nap 20 hszt? nézd már meg mióta vagyok beregelve. Majdnem mint maross bácsi.
"Az meg hogy nem irta ra a nevet a sracnak, sztem nem egy fobenjaro bun, ettol meg meglett a csomag." kívánom, hogy a tiedet is egyszer félrecímezzék, aztán fuss utána egy 5000+ fős cégnél és keresgéld. Menj el a megbízhatóságira. Az egész gépem majdnem itt vásároltam össze, és akivel üzleteltem, mind elégedett volt. Nem szórakoztam, mindenkinek előre utaltam, korrektül, megállapodás szerint. Vele is korrekt voltam, megegyeztünk, egyből utaltam az árat. Erre kaptam 1 hét keresgélés után egy hibás vackot. Tényleg ő lett megszopatva. Még jó, hogy nekem kell védenem magam ezek után.
Látom Maross jönnek a haverok bevédeni.
1.: a buszoshoz. Ha eladsz egy sz@rt, felelősséggel tartozol érte. Még jó fej voltam, hogy csak a metróhoz szerettelek volna kihívni, és nem a keletibe. Tudniillik az lett volna a korrekt.
2.: kifelejted, hogy nekem meg kellett volna várnom, míg ferihegyről megfordul, tehát nem lettem volna ugyanott.
3.: ez nem rágalom, ez történt, én nem nyerek vele semmit, te mosod magad. te nyersz vele, ha sikerül. Én nem.ma még nem voltál? nem jött a három példány... LOL
Aktív témák
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Változatos hardverbokréta
- Házimozi belépő szinten
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Path of Exile 2
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Szólánc.
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest