Keresés

Aktív témák

• deMarco

tag

válasz Brekk #1698 üzenetére

újonc? mert nem irogatok mindn nap 20 hszt? nézd már meg mióta vagyok beregelve. Majdnem mint maross bácsi.

"Az meg hogy nem irta ra a nevet a sracnak, sztem nem egy fobenjaro bun, ettol meg meglett a csomag." kívánom, hogy a tiedet is egyszer félrecímezzék, aztán fuss utána egy 5000+ fős cégnél és keresgéld. Menj el a megbízhatóságira. Az egész gépem majdnem itt vásároltam össze, és akivel üzleteltem, mind elégedett volt. Nem szórakoztam, mindenkinek előre utaltam, korrektül, megállapodás szerint. Vele is korrekt voltam, megegyeztünk, egyből utaltam az árat. Erre kaptam 1 hét keresgélés után egy hibás vackot. Tényleg ő lett megszopatva. Még jó, hogy nekem kell védenem magam ezek után.

Látom Maross jönnek a haverok bevédeni.

1.: a buszoshoz. Ha eladsz egy sz@rt, felelősséggel tartozol érte. Még jó fej voltam, hogy csak a metróhoz szerettelek volna kihívni, és nem a keletibe. Tudniillik az lett volna a korrekt.
    2.: kifelejted, hogy nekem meg kellett volna várnom, míg ferihegyről megfordul, tehát nem lettem volna ugyanott.
    3.: ez nem rágalom, ez történt, én nem nyerek vele semmit, te mosod magad. te nyersz vele, ha sikerül. Én nem.

ma még nem voltál? nem jött a három példány... LOL

Aktív témák