- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
guest
veterán
Kapcsoljátok be a DMA-t!
-
marlowe
csendes tag
Esetlegesen egy jó megoldás:
Az output-ot állítsd be directsoundra, ha azon van, akkor wav out-ra. (lényeg, hogy cseréld meg :)
Aztán lépj ki, majd indítsd újra. Nekem anno ez megoldotta a problémát. -
elmo
aktív tag
Hi! Nekem meg a SETI futtatása közben vannak gondok, Win XP alatt (2000 alatt is volt). DMA enegedve van, de nálam szvsz nem a winyó kavar be. Ja, ASUS A7V-E, Duron 800, 384 MB RAM. 5letek?
Kösz.
udv,
Elmo -
guest
veterán
Egyik haveromnál is ez volt a bibi!!
A megoldás a winchester beállításaiban volt.Neki volt egy DMA progija dosban és azt kellett beállítania.Értsd: ATA 100-ra kellett állítania.Gondolom neked csak BIOS-ban kell beállítani. Windowsban is ellenőrizd a DMA beállítást.Plussz érdemes feltenni a gyári IDE vezérlőt.
Ez a probléma neki másolás közben volt.Akkor recsegett neki. -
khalox
őstag
Nálam is akadt a lejátszás minden másolás végén pl. meg lemezműveleteknél. A megoldás az volt, hogy kicseréltem a winchester KÁBELt... (mást nem csináltam vele...) Hogy miért pont ez volt rá a megoldás azt nem tudom, nekem is úgy mondták...
-
Gabika
csendes tag
Szia !
Probald meg ugy hogy letiltod az eppen aktualis virusfigyelot ( persze ha van ) ; utanna egy szemet sem fog akadozni ...
Udv,
Gabi -
SeF
tag
Hy! Én visszatenném a WinAmp-ban High-ra vagy normal-ra! Milyen modemed van belső avagy külső? Isa-s vagy PCI? A win modemek kb.20% erőforrást használnak. Sajátgép adatlapon nézd meg mennyi! Nem kellene egy tiszta Windows? A 98 különben sem ismeri a mai rendszereket. Használj ME-t vagy XP-t, esetleg 2000-ret ezeket már teljesen 32bitesek. Ja és vedd vissza az FSB-t 100-ra lehet a lap is befolyásolhatja! Milyen programok indúlnak el automatikusan? Msconfig-ban mézd meg és kapcsold ki ami nem kell! Sok sikert!
-
HatER
csendes tag
hello! mennyi memod van?
nekem 128MB, és a file buffer a winampban 128KB-ra van állítva
highest beállítás mellett...
milyen gép? -
guest
veterán
Akad a Winampom mp3 lejátszás Win98 alatt internetezés közben vagy akármilyen program elindításakor pl windows commander. Pedig a winamp settingsében highest prioritásra van állítva és az egész mp3-at berakja a memóriába lejátszás előtt, tehán nem a hd-ről játsza.
Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Egyszerű kávé topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest