Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcstuning
tag
Na most akkor vegyek 2-3k-ért egy kínait, hogy az szétmenjen, és azalatt szerezzek egy kis tapasztalatot? Ez kicsit hülyén hangzik (mármint pénzügyileg, mert akkor kidobok úgymond 2-3k-t, azért, hogy majd vehessek egy drágábbat)
Mivel nem akarom a legrosszabbat venni, azért gondolom, hogy olyan 4-5 körül lehet olyat kapni ami kezdésre kíváló (egyébként légpuskával lövök) és azért nem a leggyagyibb minőség.
Voltam ma boltba itt, kicsiny városunkban, és az egyik helyen mondták, hogy amit szeretnék azt letudják hozni Pestről, nyilván konkrétan meg kell nevezni mi kell.
Aztán találkoztam kollegákkal is
, ők azt mondták netről is rendelhetünk, mert jobb árak vannak. Vszleg az utóbbi lesz, az airsoft.tar.hu-n néztem fegyvereket. Na most az induló ár ott pisztolyból a majd 5k-s TAURUS Millenium, ami meglehetősen ellenszenvet váltott bennem ki kinézetével. Aztán 6,3k Glock, majd 7k-ért 3 fajta Beretta közül választhatnék. Érdemes-e ezek körül venni kezdésnek, vagy máshonnan mást ajánlatot is ''várok'', elfogadok. Főleg itt Loopus-nak, meg a gyakorlottabb felhasználóknak szól a kérdés. De persze, ha vki mindenképp akar válaszolni, azt is szívesen fogadom 
Köszönöm.
hcs
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Íme az új Android Auto!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ők azt mondták netről is rendelhetünk, mert jobb árak vannak. Vszleg az utóbbi lesz, az airsoft.tar.hu-n néztem fegyvereket. Na most az induló ár ott pisztolyból a majd 5k-s TAURUS Millenium, ami meglehetősen ellenszenvet váltott bennem ki kinézetével. Aztán 6,3k Glock, majd 7k-ért 3 fajta Beretta közül választhatnék. Érdemes-e ezek körül venni kezdésnek, vagy máshonnan mást ajánlatot is ''várok'', elfogadok. Főleg itt Loopus-nak, meg a gyakorlottabb felhasználóknak szól a kérdés. De persze, ha vki mindenképp akar válaszolni, azt is szívesen fogadom