Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Úgy tűnik maradsz is az egyetlen segítségem

-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Írtam a srácnak softairen, remélem gyorsan válaszol

-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Elvileg lófaszt sem küldenek hozzá, szóval valami kellene, de mindjárt meglesem mik vannak softairen akkor

-
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
180km/h

165 fps

-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére

-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Jól van, köszi, ha kell, akkor írok

-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére

-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ez így van, utálom, amikor valaki kábít a hülyeségeivel, hogy ő itt, meg ott vette, az ő baja, ha nem tudott körülnézni vásárlás előtt, és egy olyan boltban vásárolt, ahol 1,5-szeres árakkal dolgoznak... szvsz
-
sss
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Úgy valahogy.

-
misterK
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
bocs' (már nem szó szerint
), többszörös válasz volt ...
Nem bevizsgált és nincs hozzá kártya, magán importban jött be (ennek a papírjai megvannak). Egyébként tavaly szeptemberi -
misterK
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
@sptkyle, @macilaci78, zalman90 - küldtem infot. A jelenlegi forintárfolyamon nem igazán jön be ennyiből...
-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ezért kérdeztem én is.

Sajna a magyar AS boltok annyira lehuzosak, hogy az a -30% az kb annyi, amennyiből kintről megjön. (ez persze csak általánosságban... lehet jo áron adod a cuccot... csak ez miatt hasznosabb sztem, ha inkább az árral hirdeted.
) -
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére

-
misterK
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
szerintem nyugodtan kérdezd meg, mennyit kérek érte

-
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
red gázzal sem marad háttul , csak ha én magam hátra huzom akkor akad be
-
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Már ismertem, de elolvastam megint. Viszont MOST megütött a szememet valami a vége felé: "Mind azt mondja, hogy olvassak vissza...". Vaj' hol érdeklődött a csávó?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Xaels
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
Én nem ismertem
Jó volt, tényleg.Amúgy ma jöttem haza párommal a nagy csajos bevásárlásból (Glamour napok) és a 47-es villamoson két 13-14 éves gyerek pont az Airsoftról beszélt. Na kb azon voltam 5perc után, hogy megfordulok és megmondom nekik, hogy nyalókára költsék inkább apuci pénzét...
-
válasz
macilaci78
üzenetére
ez hatalmas XD
-
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Áztákurva , ezen kurva jót nevettem :
DD DDDDDd -
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
fölöslegesnek érzem a 30.000 ret lámpára.. még a 3.000 ret is
én ugy nézem ennyiért AEG -et veszek , és nem gagyit
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Amikor első alkalommal beletettem az M190-est, 660 fps-re kronóztam...
-
bocsika
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Amúgy komolyan. Belekötnének hogy szárított lencsével etetem a claymore-t vagy csak a kínai piacos occó sorjás BB játszik? Mértre, súlyra hasonló. Nem balesetveszélyes. És inkább ezt egyék a madarak mit a kínait. :S
Szerk: Pirotechnikát az életbe sem tenné ezek közé.
-
bocsika
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Gondolkoztunk hogy csinálunk claymore-t. De nem szar kínai BB vel hajtanánk meg hanem szárított lencsével, borsóval, kukoricával vagy egyéb aprószenű finomsággal.
Az lenne bio. 
-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
@csoola: Neked meg névnapot.

-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Simán csak a gb héjat vette meg a nohábíborban, beletett belsőségeket és egyszercsak ledobta az orrát...
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Neónak (helyi srác) simán ment erőlködés és nekifutás nélkül is.

-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
A systema m170 boxnak is olyan szépen lemegy az orra ahogy a nagykönyvben meg van írva, szóval a v2fix és barátai nála is játszósak lennének m szériás cuccban (sajna láttam már olyat is), de ez ugye g3.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Valamiért ki van mellette emelve hogy PTW-be. Hogy ez mit jelent az rejtély, így hirtelen két dologra tudok gondolni: Sima aegbe nem megy bele valamilyen méretbeli varázslat miatt, vagy ugye mivel a PTW cylinder acél, ez meg kb alunak néz ki és bár összevissza van furkálva még mindig nehezebb mint a múanyagok és jól leveri majd a v2 orrát.
Fogak száma alapján jó lehet marui kompatibilis aegbe is, de millió más dolog lehet még, oldalán a vájat vastagsága, etcetera...
-
Lacuss20
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=systema%20piston&_sop=15&_clu=2&_fcid=93&_localstpos=&_stpos=&gbr=1
vagy ( én konkrétan ilyet használok)
http://www.ebay.com/itm/SHS-Full-Steel-15-Teeth-Piston-/320880537892?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab5f87124#ht_676wt_905
árba is jó és minőségre is ingyen postával!
-
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
akkor most jó a KWA vagy sem ?
még marking is van rajta , kjw-n nincs -
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
csokáv:
KJW olcsó, használható, vagy szar replikákat gyárt.
KWA jó minőségű, marking nélküli fegyverek. KSC a KWA markingos verziói, kis eltérésekkel, de ugyanaz a gyár. -
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
tutkó ? valaki erősitse meg

-
Chris78
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Thx

-
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
lol.
a hirdetésben KJW -t irt , a fegyver oldalán ASG van , a dobozon pedig KWA

-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
okés, maximum kipróbálom ott a boltban, hogy mi a kényelmes nekem

-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
nem valószínű, hogy ismerem a volt após(jelölt)od, de a nevem szeretem, régi magyar rang volt, úgy emlékszem talán a nádor "elődje"
-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Pedig azért elég sok Gyula él Mo-on (és máshol)... biztosan több mint Oxána.

-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
kár

akkor majd kénytelen leszek körbejárni pár helyet, ha lesz rá időmamúgy meg Gyula

-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
megnéztem, amit írtál, de ott csak az van, hogy hogyan használod, de az nincs, hogy mit

ha esetleg lehet még valahol kapni azt, amilyet használsz, akkor megmutathatnád, hogy milyen, én meg majd jól megveszem
(de holnap után névnapom van, szóval ha szeretnétek küldeni nekem ajándékba, akkor adok címet
) -
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Hát valami ilyesmit próbáltam én is sugallni. Tudod:

2K-s ragasztóból valami ipari cucc van itthon, zöld+pink, irtó büdös, de örökös, mint a nyomor. Meg valami 2k-s acél erősítésű epoxi, vagy mi van még. Kötés után menetet lehet belefúrni.

-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
A guarder motorok egy részén olyan simán elpörög a pinion dobozból kivéve, hogy ihaj... Rá kell ragasztani és annyi.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
-
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nyugi.
A pinion már elforgott, tehát simán lejön a tengelyről.
Mivel már lecsökkent az átmérő, ezért a "D" felfér, ha mégse, akkor csak kell egy kicsit flexxel lapolni. Ha lazára sikerül, a pillanatragasztó megfogja.Szakszerű voltam?

ÁDI: a tisztításra kell nagyon figyelni, illetve ízesített italok nem ajánlottak.
-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Dupla lett, sorry.
-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
A használhatóság nem mindig szempont. Jo kapcsolatokkal mindent el lehet adni. 
Érdekes az a tény is, hogy 30-40 éves technikát modernizálják mondjuk 10 évessel, és előadják, hogy mekkora királyok.
(bár ennél talán nagyobb gondok is vannak szeretett honvédségünknél.
) -
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Na most lehet találgatni, hogy négy nullával ütött többet vagy hárommal...

-
Lacuss20
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Hát konkrétan nekem egy AK ba Cyma gyári fém kamra van abba egy eléggé "beletuszkolt",tehát elvileg jól tömítő kék madbull gumi,a hopup-nózi átvezetésnél ami "módosítva" lett az egyedül, hogy egy fém O gyűrűs nózira lett lecserélve a gyári.
Cm045a ennél agyári kamárval mi az amit nem álom fps ingadozásba? -
Lacuss20
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
A hengerfejem ki van cserélve egy nagyon jól záró O gyűrűvel ellátott CNC-zett SHS fejre.
Meg O gyűrűs noozle-m is van de nem tudom a hopup kamránál illetve a hengernél mit értetté pontosan? -
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Sokáig is fogja árulni. Interpollal és simazzal megesnek az ilyesmik, hogy túláraznak dolgokat, pl interpol felrakta a type56-II-t a mostani áfás futáros új árán az eladó aegbe...
Egyrészt ugye ez az átlag cyma aegen felüli felárát annak éri meg aki értékeli benne azt hogy RS, de vélhetően ők sem adnak érte ennyit. Még én elgondolkoztam volna rajta, de mivel annyiért adja mint egy új (meg egy kicsi), inkább rendelek egy teli tusás type56-ost mert eredetileg is azt szerettem volna.
-
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
1 szó : fostért
-
conan77
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ez jóó

én is a műanyag felé hajlok, csak láttam a katonadolog.hu-n "vastagnak" tűnő neoprene-t.
múltkor védő nélkül beletérdeltem valamibe még ma is fáj a lábam
köszi
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem tudom, ránézésre befér, de még mindig jobb mintha semmi nem lenne az ember szája előtt. Majd kiderül.
-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
én is pont ezt akartam kérdezni elsőre, hogy nem fér be néhány helyen a BB?
a szemüveg viszont biztosan jó, a Scott holmikat amúgy is szeretem, motorozni is Scott kesztyűt használtam évek óta (most majd airsoft kesztyű lesz, úgyis oda van már kicsit
-
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére

zalman90: Jól látom, hogy ez elektromos? Vagy mi az a Firefox akku hozzá? Azon kívül, hogy GGB (GBB ?), mert azt látom.
-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére

Pont így. És ez megegyezik azzal, amit én kaptam tőled szülinapomra.

-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Valahogy sejtettem, hogy ilyesmi gondolatok forognak a fejedben, de hidd el, ez egy halva született ötlet.

-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Boldog szülinapot.

40k-ért vehetsz magadnak egy nagyszerű szülinapi ajándékot
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Lehet közülük jót kifogni, de alapvetően kerülendőek.
-
bocsika
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Szerintem eladta vagy leszedte mert most az Kalash RK01S AKS74U -t árulja.
Sok van fenn de melyik a jó
-
bocsika
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
eléggé...
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Guarder, mert az sárga és látni a távcsőben. A blaster devil sajna sötétszürke, a .36-os madbull (ami tömeg alapján szintén jó lenne) meg sötétzöld.
-
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
szerintem 152 mm est
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
airsoftdepo.hu
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
ASG ultimate 70, és .40-es bb... 50-60 méter felett nekem csak azzal sikerült érvényesülni rendesen. Igaz én SP130-assal nyomom "csak" ami 470 fps.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ekkora torkolati sebességű fegyverbe nem próbáltam még hopup gumit, de nekem a kemény guarder is bejött. Próba cseresznye.
-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére

Kolléga arra gondolt, hogy G3-as alap lévén max DMR kategóriába férne el, de abban meg 500fps a limit. (bár gondolom az értetlenség részedről szándékos
)
De ugye nem csak MASZ-os rendezvények vannak a világon. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
MASZ 2010?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
[link]
Felraktam külön a testet, hátha kell valakinek, de nem nagyon kapkodnak utána, de ettől még a fegyvert bármikor össze tudom rakni, itt van a GB a dobozon, 5 perc alatt összerakom. -
Renderbetyár
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
macilaci78 és stefanitsr köszönöm a tippeket, holnap meg is nézem mi a helyzet odabent!

-
Renderbetyár
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszönöm a (z eddigi) tanácsokat, de részben cáfolnám őket
Mert a gearbox tökéletesen összeszerelhető, a rugó mérete/menetszáma gyakorlatilag gyári, a billentyű is mozdítható teljes mértékben, meghúzom (még mindig egyes lövés állásában) hátramegy és magától vissza is áll. DE! Mihelyt bekötöm az aksit, hogy ténylegesen használnám is a fegyvert, a "ravasz" hátul marad (ahogy fentebb leírtam). macilaci78 melyik rugóra gondoltál? -
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Hosszú, de vékony pengéjű kést szoktam még használni és különféle ujjpozitúrákat. De elsőre össze szokott jönni.
-
ÁDI
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
- 4 db BB nem esik ki, talán csak 1db és 1db van a tár tetején
- nem figyeltem még meg ,hogy hallani-e
- felfordítva sem próbáltam
délután kipróbálom ezeket, köszi a tippeket!
és mit tudok tenni,ha ezek mind negatív eredményt hoznak?
a csőcserét szerintem meg tudjuk majd oldani...
-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
köszönöm neked is és mindenkinek a gyors, segítőkész választ!
az említett párásodás miatt én rácsosat szeretnék, a fülvédelem nem akkora gond, ha minden kötél szakad, körülnézek, esetleg linekelek is majd, hogy véleményezzétek! ha addig is láttok valahol a leírtaknak megfelelőt, akkor linkeljétek be légyszi, vagy akár egy privátot is küldhettek!
köszi mindenkinek! -
Xaels
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
Nekem nem is a szöveten csapódik ki hanem a rácson. Az izzadságot egy fejkendővel le tudom többnyire. Amúgy olyan mintha köpködnék néha mert 1-2 erős fújással szoktam "letisztítani" a fölös folyadékot...
-
_Babilon
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Van linked normális szőtt hálós maszrkra?
-
_Babilon
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ezt jó tudni...
A látási viszonyok nem túl jók, egy rácsos szemcsi mennyit ront még a látáson? -
_Babilon
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Én nem vagyok nagyon izzadós, játékokon sokat mozgok, mégis az összes szemcsi párás kaka volt a végén. Sokszor ezért kaptam lövést.
Szerintem hozzá szoktatom a szemem a rácshoz. Esti játékra meg veszek egy közép kat. lencséset.Mindenkinek köszönöm a véleményét!

-
Hurkaleves
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
a tusra gondoltam de lehet nem az... nem ez a lényeg hanem úgy egyben a cucc! az elgondolás alapja is rossz és csúnya a kivitelezhetőségről már nem is beszélve.
-
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
fujfujfujfuj fuuuuuuj fuj fuj fuj
jézusom ááááááááááá a szemem
-
Hurkaleves
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
uristen. mp5, ak, aug, g36 tökéletesen elbaszott és technikailag teljes mértékben hibás agyszüleménye...
-
_Babilon
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Szóval akkor fel kell majd monyiznom a Beta előagyatmat

Az a baj hogy az fekete színű. Elveszti a fa hatást a fegyó. Olyan lesz mint egy taktik -
Xaels
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
Ebben az esetben újra chronoztatni kell.
(#16846) stefanitsr: már meg van a kihajtható BETA. A gyári akku elég szokott lenni egy CQB játékra így hétköznapokon és úgy rémlik már van LiPo is rúdban, de ha nincs akkor tévedtem.
-
Extrinsic
újonc
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszönöm, tudom hogy miből indult ki az egész.
Letudta a kört:
"Igen, lehet hogy ez a srác volt nálam, úgy tűnik a boyikat is nézegeti.Majd eldönti..."
Ennyi lett volna a kör letudása.Ehelyett nagyképű megjegyzéseket tett. Sőt majd az sül ki az egészből, hogy ő a jótét lélek. Tudod én nem az a fajta vagyok akiknek ha elveszik az uzsonnáját egyből anyucihoz, vagy a haverokhoz fut.
Elintézem én magam. Nem nézem tétlenül, hogy ilyen fennhéjázó dumával oltogassanak.
És én a részemről lezártam a dolgot, mert én sem azt szeretném, hogy itt háború legyen, elvégre nem azért vagyunk itt.
A boyi meg egyáltalán nem biztos, még csak nézelődök, ki tudja mi lesz még az egészből.
Majd meglátjuk. -
_Babilon
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ahogy olvasom volt üzlet, csak megegyezés nem.
-
_Babilon
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Én azért megértem a srácot is. Az üzlet az üzlet. Soaha nem lehet publikus ha két ember között zajlik
-
Extrinsic
újonc
válasz
macilaci78
üzenetére
Kezdjük ott, hogy nem én teregetem itt ki a dolgokat. Számomra ez az egész véget is ért volna, a minap hozzá küldött e-mailemmel. Ezek a dolgok eleve nem tartoztak volna másokra.
Rainmen neked csak azt szeretném mondani, hogy Te biztosan teljesen higgadt lennél, ha ráment volna a fél napod, az utazási költséged a dologra -amivel még alapból semmi baj sem lenne- és utána még rád utaló cinikus megjegyzéseket olvasgatnál.
Persze most én leszek a rosszfiú tudom.
Ami igazság a folyó egyik partján, tévedés odaát. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nézd meg mikor regisztrált...1. hsz.-nak nem rossz.
Amúgy kezdőként nem hibáztatnék senkit, hogy egy fegyvert mondjuk egy ilyenért nem vesz meg, hogy ferdén áll az irányzék, mivel kezdő nem ismeri a fegyver felépítését, honnan tudná, hogy 5 perc alatt helyre lehet rakni? Én se tudnám a helyében, első saját fegyver, nem kevés pénz, én is óvatos lennék.
Én lehet kunyeráltam volna szerszámot valakitől, ha nincs nálam, gyors megigazítottam volna, tessék, kész. Mondjuk nálam mindig vannak olyan szerszámok, amelyek kellenek a fegyverem szétszedéséhez.A másik meg, hogy csak azért beregisztrálni egy oldalra, hogy lejárasd a másikat, ilyen szöveggel...
-
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
mértnem montad hogy guuglizzák ki

-
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
a hangnem a nem mind1
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Jah, kb első igazi airsoft puskája lesz a srácnak, szóval mindenképpen egyfajta mérföldkő.
Nekem az első 3 puskám egy CM.035a aksu, egy CM.036A AKM, majd egy a&k M4 RIS volt. Azt kell mondjam hogy mindhárom azért a kevésbé vacak kínai stukkerek közül való volt.
Aztán jöttek a boyik meg az Army L85, azok megmutatták milyen az igazán szar valami.

-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
A másik oldalára gondoltam. Eladod az aegedet, és már a vevő azt firtatja a pénz átadása előtt, hogy szerintem mit kellene még benne cserélni...
No ott szokott szertefoszlani bármiféle garancia gondolata...TM shotival sok gond nem lehet, pláne ha tényleg nem szedték szét.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
A tár az egy dolog, de ahányan aeget mókerolnak itthon, arról nem is beszélve, hogy hogyan...
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
1 hét próbagari ?

A 10 millió airsoft szervizes országában ? OMGLOLMUHAHAHAAHAHAAAAAA

-
X2N
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Én az lennék

-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Dupla lett... sry.
-
sptkyle
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Gyömrő (Bp-től kb 20km)
Mi kellene? -
_Babilon
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Szombathely

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
15/25C
15 x akku kapacitása Ah-ban = hány ampert tud leadni tartósan
25 x akku kapacitása Ah-ban = hány ampert tud leadni pár másodpercig ( burst )
Én így tudom. -
_Babilon
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
egyenlőre meg vagyok elégedve a kocsimmal, most vettem bele akkut, hogy rohadjon le a minusz 20 fokos tél 
firefox akksira mondják hogy ott van a szeren. kaptam pár linket, asszem maradok az 1600mah-nál
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest