Hirdetés
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz_Imre
senior tag
Így van.
Első benyomásra nem sikerült rosszul ez a 4-es verzió, de a felületen van egy-két hiányosság, és valamit nem értek hogy miért van ott. Pl. a számláló csak akkor látszik, ha beletekerek a zenébe.
De zenébe nem igazán halottam változást. De attól még szerintem jó kis lejátszó lett. -
pepe62
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egy előző mentésben kimentettem a számok sorrendjét, viszont a könyvtár az új gépemben ugye más, mint az előző gépemen, mentésben és ha az ikonra kattintok behozza a sorrendet a listán de nem találja a számokat, tehát nem jtudja lejátszani.....van arra mód, hogy az ikonban megváltoztassam, hogy az új könyvtárra mutasson? 80 dal sorrendjéről van szó....elég nagy meló lenne újra sorbaállítani...
előre is köszi -
Tiger.
nagyúr
Van egy x fi platinum kártyám aminek van távirányitója, hogy tudom megcsinálni hogy az aimp3 is használni tudja?
-
S. Szabi
őstag
Tudja valaki, hogy az óra melletti tálca ikont hogyan lehet lecserélni?
Újra telepítettem a gépet, ez előtt valahogy lecseréltem a gyári narancssárgát szürkére, de az már kb. másfél éve volt, és fogalmam sincs hogyan csináltam, és nem is találok róla semmit.
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok, van olyan skin az aimphoz ami talca hosszusagu, talca felett helyezkedik el, es vekony, mint a jet audional.
-
Niick
újonc
Sziasztok! Az a kérdésem hogy, hogyan lehet automatizálni az AIMP3 programban a felvételt internet rádióról. Szóval a gép bekapcsolás után a program elindul (bent van az elindítani kívánt programok listájában) én azt szeretném hogy ez után a program elindítsa a felvételt magától.

-
S-eye
senior tag
Régen, még Win8.1 alatt, ha rajta tartottam a tálcán lévő AIMP ikonján az egeret és a görgőt használtam, akkor tudtam hangerőt állítani. Win10-nél már ez nem működik. Másnál működik ez a funkció?
-
Henrico
tag
Bocsássatok meg, lustaság magas fokon...

Nincs véletlenül valakinek egy mentett, többnyire magyar Rádió listája (klasszikusok is, mármint ClassFM, Juventus, stb?
Nagyon szépen köszönöm előre is!!
-
fess
őstag
sziasztok!
számváltásnál hogyan tudom azt megszüntetni, hogy a képernyő felső részén kiírja, hogy mi indul? -
SeLe
tag
Sziasztok !
Segítségre lenne szükségem!
Valakinek sikerült már DTS többcsatornás hangot kicsikarnia optikai kábelen keresztül ?
Nekem sehogy sem jön össze.
Filmeknél más lejátszóval tökéletesen működik. -
roti86
őstag
válasz
kristof123
üzenetére
Nézd már meg egy másik lejátszóval. Tuti az AIMP hibája?
-
kristof123
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van a programmal, ha elindítok egy torrent letöltést elkezd akadni a zene. Ez mitől van? Van rá valamilyen megoldás?
Üdv,
K. -
Takanaka
csendes tag
Picit segítsetek már . Új url vagy rádióállomást hogy lehet fel venni ??
-
DrojDtroll
veterán
Be lehet állítani az aimp3-at, úgy hogyha kihúzom a jack csatiból a fülest akkor megálljon a zene?
-
Nekem ezt a frissítés nem jó.Lassabban indul és ki is fagy sokszor...

-
Sz_Imre
senior tag
Új verzió jelent meg: AIMP v3.60 Build 1465
Letöltés
Aki kíváncsi rá, annak itt vannak a változások listája. -
Zola007
veterán
bele lehet állítani, hogy mennyi legyen a szünet 2 lejátszott szám között?
-
karlkani
aktív tag
válasz
S. Szabi
üzenetére
Már egy jó ideje nem használom a programot, de a beállításokat az AIMP3.ini tartalmazza, kettő is van belőle. Néhány alapbeállítást a C:\Program Files\AIMP3 (x64-es rendszer esetében C:\Program Files (x86)\AIMP3) mappában találhatóban tárol, az összes többit a
C:\Users\Felhasználónév\AppData\Roaming\AIMP3.ini tartalmazza. -
S. Szabi
őstag
Üdv!
A program beállításait hogyan lehet lementeni, hogy gép újra telepítésnél ne kelljen vele bajlódni?
Vagy melyik fájlokat kell kimásolni, honnét?
-
Bandi995
aktív tag
Üdv!

Ezt a csodás progit használom már egy ideje, magáról a programról annyit, hogy a legszebb hangja ennek van, sok sok lejátszó kipróbálása után, úgyhogy mindenkit bíztatok az aktív használatára

No de amiért írok... Én úgy használom, hogy az Audio Library fut általában, de egy egy számot, ha intézőből indítok, maga az aimp3 alaprész indítja el. Az audio library nagyon király, csak egy bajom van vele. Nem vonatkozik rá az alaprész eq-ja ahogy észrevettem, a libraryben viszont nincs eq rész. Így is nagyon szuper a hangzás, de kicsit csiszolnám, hogy ciceregjen a magas és a többi..
Szóval aki meg tudja mondani, hol tudok eq-t állítani a library részre vonatkozóan, annak örök hála!

-
lajcs
újonc
Sziasztok. Segitséget kérnék. Windows 7 - en használtam az aimp - ot eddig. Nagyon szeretem kimondottan a DSP vezérlő miatt. A probléma az hogy felraktam a win 8.1 et működik is minden, csak egy apró pici dolog bosszant. Mikor belehuznák valami zenét vagy mappát a lejátszólistába egyszerűen nem engedélyezi. Mappából asztalra másik meghajtóra lehet cuccot pakolni de az aimpba nem enged semmit. Adtam rendszergazdai jogosultságot is az aimpnak de ugyanaz. Egyedi probléma vagy másnak is megvan ez a hiba? (Total Commanderrrel semmi probléma nincsen.)
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok hogyan lehet MP3 ID tag-eket automatikusan kitöltetni vele?
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Intenetes Rádó adást szeretnék rögzíteni de nem tudom hogyan kell, Ehhez szeretnék segítséget kérni! köszönöm előre is a segítséget!! v3.00 RC1 -t használom
-
törölt tag
válasz
Ultram3jor
üzenetére
-
Oldant
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Van egy Logitech MK 520-as billentyűm. Van rajta multimédia funkció (lejátszás/szünet gomb.....). Minden lejátszót tudom vezérelni róla csak az aimp3-at nem. Valakinek volna valamilyen ötlete?
Köszi előre is.
Oldant -
Ultram3jor
senior tag
Hi!
Valaki segítsen nekem légyszíves: eddig winampot használtam, feltettem most ezt a csodát (latest version), nagyon tetszik. A kérdésem az, hogy a winampban volt könyvtár, itt meg ezt nem találom, és olyan nincs, hogy ne lenne
Találtam olyat, hogy audió könyvtár, külön ablak ugrik elő, s abban külön le lehet játszani a számokat, vagy áthúzni az eredeti ablakba... a kérdésem az, hogy van e a winamphoz hasonló könyvtár ebben a progiban, vagy csak ez az audiótár létezik? -
drr
őstag
Sziasztok!
Én még a mai napig a 2-es verziót használom. A 3-as EQ beállításai számomra furcsák, torzak voltak valahogy. Azt szeretném kérdezni, hogy ez javult-e valamit, vagy esetleg a beállításokban kell állítani, hogy olyan szépen szóljon mint a 2-es

-
M3nyus
aktív tag
Foobar2000 ről váltott valaki mostanság AIMP ra? Halott valamilyen különbséget?
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Firefoxban a megnyitás mellett van egy kis lista, ha nem lenne ott az Aimp, akkor válaszd ki/tallózd ki.

Ha ez az ablak nem ugrik fel, hanem egyből a VLC jön be, akkor Firefox --> Beállítások --> Alkalmazások --> az M3U-nál, állítsd rákérdezés mindig-re vagy csak a VLC helyére az Aimpot. -
Winnie The P
őstag
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Hát én csak megnyitottam, szóval a weboldalon az élő adásra kattintva felajánlotta az m3u megnyitását, berakta egy új listába a rádió címeit és szólt, majd, hogy ne legyen külön, áthúztam egérrel az előző képemen látható "Chill" alá (jobb klikk -> Másik lejátszási listába küldés).
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Én az egyetlen rádiót, amit hallgatok néha, egy külön lejátszási listán nyitva hagytam, onnan bármikor el tudom indítani.

Petőfi rádiónál is megoldható, a weboldalukról az m3u fájlt akár el is mentheted, nem hiszem, hogy gyakran változik a tartalma. És akármikor rákattintasz, már szól is. -
S-eye
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Én sem tudom. Már évek óta nem használtam a rádiót rajta. Amikor igen, akkor Winamhoz való fájlt töltöttem le, majd elmentettem playlistként több rádiót.
-
Assimilator
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Én segítenék ha tudnék. De nem használom a rádió részt Aimp-ban. Lehet a többiek sem.
-
Winnie The P
őstag
Azért az bírom, hogy valaki feltesz egy kérdést és nem kap rá választ. Akkor mi a ..sznak van a topik? Vagy ez a topik csak azért lett létrehozva, hogy az verziók legyenek bemutatva?
-
Winnie The P
őstag
Sziasztok!
Segítségre szorulok. Mégpedig a következőben: mivel a jelenlegi állás szerint úgy néz ki, hogy a winamp megszűnik, így letöltöttem az AIMP v3.55 Build 1324 verzióját. Na most beállítottam egy pár rádióállomást amit a másik programon is hallgattam. Viszont a Petőfi rádióval nem jutok dűlőre sehogy sem. Ma délelőtt beállítottam a plusz gomb, katalógus, Icecast directory-nál kikerestem a listából, majd este szerettem volna hallgatni de már nem indult el, csak a következő lementett állomás. Hogy lehet azt megoldani, hogy ne kelljen állandóan lementeni a listába az oldal url-jét? Remélem érthetően fogalmaztam.
-
Sz_Imre
senior tag
Új verzió: AIMP 3.55 Build 1320
Összesített változások tartalma, és itt bővebb változások listája.
Letöltés vagy további alternatívákból. -
Speeedfire
félisten
Windows xp alatt nekem miért nem jelenik meg az asio?

-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy az Opciók\Lejátszás menüben a "Csatornák speciális feldolgozásának" engedélyezése mit takar pontosan?
Én WASAPI: Windows Default kimenetet használok, és az új 3.51-es verzióban kicsit megváltozott a hangzásom. -
válasz
Speeedfire
üzenetére
Van már,de nagyon búgos.Kb 5 percet ha fent volt nálam és nem sokra lehet még használni

-
Sz_Imre
senior tag
Új verzió: AIMP v3.51 Build 1288
Változások listája
Letöltés -
Sziasztok!
Az miért van,hogy egy ideig szépen megjelentek a régebben játszott zenéim az aimp jump list-ben a tálcán,de most nem.Csak a rögzítettek vannak ott :/
thx
-
törölt tag
de miért is a C rendszerpartícióra vannak mentve adatok ? kapásból D -re , vagy E meghajtóra egy Letöltéseim mappát és oda , azt megmutatva böngészőnek .
95%-ban nem a számítógép a bűnös , hanem a kezelője
mert az nem képes önállóan végezni semmi munkát , mindent parancsra , utasításra tesz 
-
olivera88
veterán
Valami ilyen hibet jelez az AIMP ha elakarok indítani egy számot.
File: D:\Dokumentumok\Zenék\Tacabro - Takata - Official Video HD 2012.mp3
Code: 5 (00000005)
Message: Invalid handleMindegyik számnál ezt irja, mi a fene lehet vele.?
-
Sziasztok, mosdt tettem fel a 3.5 verziot, Xonar DSX a hangkartya.
Miert lehet az, hogy trackek között megakad a zene, mint egy rossz regi mp3 felvetelnel..?
A gyorsitotar merettöl függetlenül ez törtenik. Lemez van a meghajtoban, tehat nem fajl. -
Sz_Imre
senior tag
Megjelent az új verzió: AIMP v3.50 Build 1277
Változások listája
A 3.20 verzióhoz viszonyított változások. -
Rasiel
senior tag
Sziasztok!
Én is az Aimpot használom már régóta. Egy kérdésem lenne felétek, hátha tudtok segíteni. A beállításokon belül a Lejátszás részen belül van egy olyan opció, hogy Gyorsítótár mérete. Azt mire érdemes állítani tapasztalataitok szerint? Wasapi Exclusive-ot használok, ha ez még számítana.
Előre is köszi a segítséget!
Üdv!
-
Norby86
őstag
Rég óta használom az aimpot,már a kettes verziótól kezdve és imádom.
Manapság ezt használom rádiózáshoz is és bővítem folyamatosan a tudását, de egy kis segítség kellene nekem. Szükségem lenne egy olyan pluginre amitvel a bent lévő különféle playlisteket tudom automatizálni. Tehát mondjuk 14.00-17.00 között rock playlist mennyen, majd 17.00-18.00 pl. trance. De ezeket csak példának mondtam, lényeg hogy be tudjam időzíteni a playlisteket hogy mettől meddig akarok adott listából zenéket lejátszani. Lehetséges ez valamilyen pluginnel? Mert nem találok ilyet a neten.
Pedig szerintem nem lenne rossz. -
fasd
tag
Hali!
Nekem nem szólnak a MIDI-k. Hiába frissítem új verzióra.
-
AIMP v3.50 Build 1259 RC 1 (08.05.2013)
* Common: The cover art search now processes the "Cover" and "Scan" subfolders
* Common: Application loading speed has been increased- Fixed: Common - player ignores "SONGWRITER" field in CUE-sheet
- Fixed: Audio Converter does not write information about replaygain for album to CUE-sheet
- Fixed: Tag Editor - the "skip this file" option doesn't work in the "Rename" dialog
- Fixed: Skin Engine - position of pinned window calculates incorrectly, if master window is docked to main window
- Fixed: Skin Engine - position of equivalent containers calculates incorrectly in some cases
- Fixed: Skin Engine - bugs in time formatting function
- Fixed: Skin Engine - elements placed on hidden container still visible in some cases
- Fixed: QFI - click on cover art display opens temporary copy of image instead of original
- Fixed: Small bugs and defects -
hoffman_
nagyúr
Üdv,
Egy ismerősömnél bebuggolt az aimp(2) és random játssza le a számokat. Ezt hol lehet ki(be)kapcsolni? Egyszerűen nem találom...
-
Droidra mikor lesz?
Play-en még semmi
-
Speeedfire
félisten
Esetleg ha valakit jobban érdekelne a droidos verzió. Itt egy fejlesztői bejegyzés ról.
-
M3oH
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Droidos verzio is remelem ilyen jo lesz, mint az asztali.
-
Speeedfire
félisten
Készül az aimp 3.5 és a droidos verzió is.

-
Mályki
aktív tag
Sziasztok skacok!!!
Mitől van az hogy ha az uj verziót használom és a laptopom akksiról megy (tehát energiatakarékos üzemmódban ketyeg a gép ) az aimp beszaggatja az egész rendszert...más nem vett valami hasonlót észre?Eddig ez nem volt tapasztalható,a gépem elég bivaly...4 giga ram...ami bőven elég hogy böngésszek ls zenét halgasssak egyszerre,,,de ezek szerint mégsem.Nem lehet hogy ez valami Aimp hiba?Bármiylen másik rpogram és zenelejátszó rezzenésmentesen megy a gépemen...Köszi a segitséget!
-
Zitike
csendes tag
Azt nem találom, hogy hogyan lehet ezt többször úgy megcsinálni, hogy a megadott station-link tartósan meg is maradjon. Eddig azt tapasztalom, hogy csak egy My Radio lehet, hiába adtam meg már többet, az előzőeknek nyoma se maradt sehol: hiába adtam nekik a My Radio helyett egyéni neveket, sehol nem találom a korábban beállított állomásokat, csak a legutolsót. A súgó azt írja, használhatod az Ice Cast melletti Custom tabot is egyéni rádiók beállítására. Hogyan lehet ott bármit beállítani, ha egyik gombja se aktív, mind szürke?
-
Sz_Imre
senior tag
Új verzió:
AIMP v3.20 Build 1165
Letöltés
Változások listája -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lényeg , hogy kiváló a lejátszó
csak nehogy abba a hibába essenek mint winamp ! Mindent akarjon lejátszani , filmeket is ... gané lett , meg is szünt ... pár lelkes buzgó amatőr cseszteti 

mert az nem képes önállóan végezni semmi munkát , mindent parancsra , utasításra tesz
Pedig szerintem nem lenne rossz.