Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Egy óra, két rendszer
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajcs
újonc
Sziasztok. Segitséget kérnék. Windows 7 - en használtam az aimp - ot eddig. Nagyon szeretem kimondottan a DSP vezérlő miatt. A probléma az hogy felraktam a win 8.1 et működik is minden, csak egy apró pici dolog bosszant. Mikor belehuznák valami zenét vagy mappát a lejátszólistába egyszerűen nem engedélyezi. Mappából asztalra másik meghajtóra lehet cuccot pakolni de az aimpba nem enged semmit. Adtam rendszergazdai jogosultságot is az aimpnak de ugyanaz. Egyedi probléma vagy másnak is megvan ez a hiba? (Total Commanderrrel semmi probléma nincsen.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Trollok komolyan
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest