- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
Azért ezt az ingyenes dolgot idézőjelbe tenném. Tavaly csináltam egy projektet Google OCR-el. Addig ingyenes amíg el nem éred a kiadott quotát, utána fizetős. Ok nem fogsz bele rokkanni szerintem, de a kugli a beetetési időszakban mindent is ingyen ad, aztán ha rácsavarodsz akkor meg fizetsz érte. Jó nem sokat azért.. de nem ingyenes.
-
Postas99
őstag
Sziasztok!
Mivel nincs a fórum elején how to így egy kicsit körülményes leszek:
1, Szeretnék Micimackó - Mikó István - hangjával magyarul 20 különböző mondatot MP3 vagy wav fájlban elkészíteni vagy valakivel megcsináltatni.
2, Próbáltam néhány GITHub-os alkalmazásból valamiféle eredményt kicsiholni, de a vége az lett hogy lassan elengedem ezt a részt. A legtöbb nem tud magyar hangot előállítani csak angolt vagy egyéb ismert Kínai nyelveket tud, van amihez a gépem kapacitása sem elég, CUDA és egyéb finomságok kellenek hozzá, ezt egy laptoppal képtelenség megugrani.
3, Sosem csináltam hang klónozást elég ha TTS megoldás van, de nem találtam semmi olyat amivel ezt meg tudnám oldani free verzióban ami értékelhető eredmény tudna felmutatni, ami tud magyarul az csak adott hangon képes megszólalni.Amit szeretnék: Az eredmény legyen legalább olyan minőségű mintha micimackó mondta volna. Stílus, hanghordozás, hangmagasság.
Hajlandó vagyok fizetni érte ha valakinek van ráérős ideje és az előre elküldött szövegeket hang formátumban megkapom tőle. A szövegek Halloween-re kellenek, egy plüss mackóban lévó ESP fog hang modult vezérelni és ehhez kellenének szövegek - voices -Van micimackós hangmintám, de azzal nem akarok foglalkozni, hogy a sokadik cuccra is előfizetek tesztként hogy megtapasztaljam hogy az is egy kalap kakát nem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest