Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hcl

titán

LOGOUT blog

válasz ben2 #109 üzenetére

"Vannak arányos és aránytalan választási rendszerek, a magyar kb. a kettő között van, " mert szét van gerrymanderingelve :D

UK meg azért nem jó példa, mert ott a kormányzó párt(ok) nem közpénzből kampányolnak, illetve nem a közintézményeket használják kampánycélra. Itthon pedig... ja az nem választási csalás(manipuláció). Hát, jó :DDD

"Tizenöt éve minden választáson kétharmadot szavaz nekik a nép "
    :D Ja jó :D

"A véleményem nem kell, hogy számítson, de ahogy elnézem Neked a tények se sokat vetnek a latba."
    Ténynek nehezen nevezhető dolgok, maradjunk annyiban. Csak ahogy te elfogadod azt, amit én írok :D :P

"Kezdjük ott, hogy ez megint szalmabábozás, ráadásul mióta szól ez a topik a magyar kormányzásról?"
    Jött így oldalvízen.

""Itthon meg ugye nem csak gyanú van."
    Hát micsoda? Vagy tudsz jogerős bírósági ítéleteket linkelni?"
    Most keressem ki azt, amikor a Patyi elnézést kért, mert megbüntette csalásért a főnit, vagy amikor kimondták, hogy választási csalás volt, ezért a NVB nem csinált ezzel semmit? :D

"És közben fel sem fogod, hogy mennyire nevetségessé teszed magad."
    Felőlem lehet rajtam röhögni, de a valóságon nem változtat, engem meg nem érdekel.

"Jó kis state capture, meg csaló választási rendszer az olyan, ahol az állítólagos "állampárt" egyetlen időközin elveszítheti a teljhatalmát."
    Hát ha neked ez a bábelőadás bizonyíték, azon nem lepődök meg.
    A state capture kicsit több, mint hogy pl. hány mandátumuk van. Ki a legfőbb ügyész? Hogy lenne bírósági ítélet bármiről, ha az, aki? :D

Új hozzászólás Aktív témák