- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkmarce
őstag
válasz
Celithrandi #31 üzenetére
kijött közben a framegen teszt, hát, elég zajos, bár gondolom majd pofozzák még.
https://youtu.be/Q82tQJyJwgk?t=600 -
BerserkGuts
addikt
válasz
Celithrandi #29 üzenetére
hát azt látni kell: Q-52 egy 240Hz-es monitoron látod simán
itt az ufo teszt: [link]
vagy ha jól be van állítva akkor magas Hz-en megy vrr is [link] https://www.testufo.com/vrr
de nekem csak 90-et enged firefoxal pedig 120Hz a TV
De így sem annyira tiszta a kép hogy jól lássam a Q-52-est még 120Hz-el semDe a 240Hz-es monitoron igen (de a tv nagyobb jobb azt használom : ) már
(+meg 240fps input laggok nélkül talán a cs2 meg a rainbow6 amik képesek ilyenre azokkal meg nem játszom már)
-
makkmarce
őstag
válasz
Celithrandi #29 üzenetére
utánhúzásos lesz érzetre, tehát elmozdítod az egeret, megmozdul az egér, de közte lesz 50ms framegennel, 33ms framegen nélkül, cserébe nem fog ricegni, de ennyi erővel lehetne 100+ms és 120 fps 30 fps-ről, hisz erről szól az új framegen.
Nem mondom, hogy nem lehet hasznos bizonyos esetekben, de semmi köze a gpu teljesítményéhez, csak parasztvakítás. Inkább az RT magokat négyszerezték volna. -
makkmarce
őstag
válasz
Celithrandi #27 üzenetére
hát, én játszottam 30 fps-el, határeset, hogy időben tudsz e ugrani, védeni, mert nem 30fps lesz a gond, hanem 30 fps +1 frame késésben leszel.
van 1 kiszámolt képkockád: 0ms
sima 30fps esetén a következő képkockát 33ms után látod.interpoláció esetén késésben leszel, mert miután kész a képkockád 33ms-nél, utána 33+33/2ms-nél kapsz egy interpolált kockát: 49ms, aztán kapod a végleges kockát 66ms-nél. (remélem jól számoltam). Tehát az akciódat jobb esetben 50ms után látod, ami kb 20 fps érzetet kelt késleltetésben.
Ezeket inkább arra találták ki, hogy a 480hz-es monitornak is legyen értelmeHogy ON legyek, találtam egy ilyet: hát nem lesz túl acélos, ha tényleg ezek a számok, de legalább a nevezéktan valamennyire helyes. Felhozták az RT-t az nvidia előző generációjához.
most, hogy jönnek ki az RT only játékok, tényleg ideje volt.
-
makkmarce
őstag
válasz
Celithrandi #25 üzenetére
a többi funkció eddig is volt, az a 60 meg nem valódi 60, nem lesz jobb az input lagod, mivel a következő képkockának már el kell készülnie, utána az nem jelenik meg, hanem szépen megvárod míg berakja a köztes képkockákat. Sajnos ezzel marad az utánhúzás érzés. Könnyű kipróbálni, átrakod a pc-t 30 fps-re és mozgatod az egeret.
Ezt egyébként már rég feltalálták a tv-knél, ott a "szappanopera" funkcióIngyen dlss frame generátor bárkinek, ha egy tv-t raksz monitor helyett
Egyik sem befolyásolja a valódi sebességet, csak szebbé vagy rondábbá teszi a játékot.
-
makkmarce
őstag
válasz
Celithrandi #23 üzenetére
mi köze a dlss-nek a kártya teljesítményéhez? ráadásul a régi kártyákon nem fut az új.
-
makkmarce
őstag
válasz
Celithrandi #21 üzenetére
frekvencia * shadermag, kb ennyiből áll a teljesítmény, régebben is ennyiből megközelítőleg ki lehetett számolni. Az RT-nél szintén az rt magok * freki szám, és ha nincs technológiai csere (nem láttam, hogy lett volna), akkor kijön a mágia. Persze lehet úgy számolni, ahogy az nvidia, hogy felszorozza a kamu, generált frame-ekkel
aztán egyből 2x gyorsabb minden, mint a 4090, hisz odainterpolált még két-három képkockát.
-
Komplikato
veterán
válasz
Celithrandi #13 üzenetére
Már a Control-ra gondolsz? Hivatalosan az Alan Wake sorozat mellékszála, egy nem kicsit elvont akciójáték, meg az első aminél leolvadt a géped az RT-től.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest