- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Most egy 120GB-os Maxtor diamondmax +9 van benne, gond nélkül megy.
Amugy ezt a Bios-t már próbáltam, kiirja hogy nem egyezik a lap tipusával!!??
[Szerkesztve] -
LLKobe
veterán
Ténleg bios hun van a VL6-hoz, és hogy kell frissíteni?
Mi fog változni ha megcsinálom? -
c.zsolti
őstag
Hiába kezel több memóriát... A VIA 693 chip iszanyotosan lassú memória kezelésben. Ha mindkét szempont fontos, akkor VIA 694T.
Nekem volt egy Asus TUV4X-em(694T), nem volt lassab semmivel egy TUSL2-nél, viszont 1.5Gb memóriát kezel. Egyébként szerintem fölösleges egy ilyen kaliberű gépbe 512-nél több memóriát pakolni. -
eziskamu
addikt
Nem rossz az abit st6, volt a kezeim alatt vagy 3 napig, de annak a példánynak sajnos rossz volt az agp vezérlője, és a 3d-s cuccok ezért nem igazán úgy mentek, ha mentek, ahogy kellett volna, de mondom egyedi hiba volt, más példányok szuperfrankók, de ha nem cserélsz procit, akkor a lapot se cseréld.
VL6 is volt (van) a tulajdonomban csak annak meg a párhuzamos portja ment ki.
Azért is maradj inkább a VL6-nál, mert 768Mbyte memóriát támogat az st-6-os 512 Mbytes korlátjával szemben, valamint, voltak olyan 256 MByteos moduljaim, amit bios frissítéssel az első két memóriacsatiban kezelni tudott a vl-6, viszont az st-6 csak a felét látta még a legújabb biosszal is -
LLKobe
veterán
Jaja müködik, ez egy 900as celka, 1200-on megy.
9*133 Mhz-en. -
Male
nagyúr
Hát a VIA chipsetnél (ami a VL6-on van) gyorsabb lesz az Intel815 (ami az ST6-on van), de nem az AGP 4X miatt. Ha stabil a gép, akkor szerintem nem érdemes egy ilyen cserére rákölteni (persze ez az összegtől is függ -> max 2000-et költenék a cserére, de ebben benne vannak a rossz tapasztalataim is az Intel procikhoz való VIA chipsetekkel).
-
LLKobe
veterán
Abit VL6-os lap, és helyette lenne Abit ST6.
-
-
Mazka05
őstag
mien lapod ven és miet akkarasz??
-
LLKobe
veterán
Hali mindenki!
Szerintetek ha lecserélem az alaplapom,ami csak 2x-es AGP-t tud, egy olyanra ami tudja a 4x-est látni fogok valami teljesítménybeli különbséget?
Asus Gef. 4 Ti 4200 128-os kártyával, 1200-as procival.
Szerintetek van értelme??????
Aktív témák
Hirdetés
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest