- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
zidane_
csendes tag
válasz
profiler` #17 üzenetére
Gyere át ide : Bővebben: link
-
profiler`
csendes tag
MSI kártyáról lenne szó (Bővebben: link). Alap gyári hűtés van rajta. 65-re gondoltam irányárként.
-
sube
aktív tag
Ienrol meg nem hallottam, mindenesetre kellemetlen
0.25beta 1 el az x800pro mat tokeletes szabalyozza (neha, mer a kartyam hulyesege, hogy egyes BIOS beallitasok mellett nemlehet, es a venti is csak 0% indul el de full hangeron). Bar a regebbiekel se volt gondom, de egy probat meger az ujabb. Na, 2 ingyen up ot adtam, most hagylak uzletelni
'Fan Control' parral lejjebb van a Settings menupont alattt
[Szerkesztve] -
zoszt
tag
Még annyit, hogy nem is igazán a 2D meg a 3D Profile hiányzik, mert az egy korábbi verziónál megvan, hanem a fórumokon emlegetett ''Fan Control option''.
Vagy csak szimplán én vagyok a hülye? -
zoszt
tag
Ezt valamiért nekem nem sikerült lerendezni vele, de utána nézek még. Vendégeskedett nálam egy x800pro az AtiTool 0.24 társaságába, de a 2D meg a 3D Profile helyén nekem egy ATI Tool kép volt piros alapon, a T-t egy kalapács szimbolizálta...
Nem úgy , mint itt: Bővebben: link
A logba megvan a bejegyzés:
''Detected GPU Chip: R420 (4A49), 12 Pipelines, 256 MB
Temperature monitoring: LM63 detected''.
Ezért próbálkozok az iturbo-val hiszen ez a funkció kicsit olyan, mint egy gyári Atitool.
Speed, igen láttam azt a hamvába elhalt topikot.
És köszönöm a hozzászólásokat! -
Speed
addikt
Ajánlom figyelmedbe ezt a topicot:Bővebben: link
-
-
zoszt
tag
fel
-
zoszt
tag
Sziasztok!
Tehát pontosabban ilyet szeretnék venni akár használtan is, de nem minden áron, sőt...
Garancia szükséges feltétel.
AGP-s HIS X800XL IceQ II Turbo VIVO
Bővebben: link
vagy esetleg őt:
HIS X850XT IceQ II Turbo VIVO 256MB AGP
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest