Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Messze nyolcezer fölött!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- uleFone Power
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Működik! Magyarul is, bár kicsit munkás. Meg kell tanítani rá a programot. Le kell töltened a LibreOffice helyesítrás ellenőrző adatbázisáát. A magyar nyelvi állományokat a megfelelő helyre bemásolni, újraindítani az appot. Ez után már elérhető lesz a magyar nyelvű helyesírás ellenőrzés és az automatikus elválasztás is.
Kisokos
#52 Met
Tud. Ha kell nyomdagép profilokat is tudsz importálni. Az 1.xx verzió óta dolgozok vele, több elektronikus és papír alapú könyvet tördeltem vele, ez mellett plakátokat, meghívókat roll-up-okat is készítettem vele. A belív tördelése mellett a borítókat is az Affinity-vel készítettem. Az egyetlen problémám az volt, hogy a kilövéskor még Grey50 kimenet mellett is valamiért CMYK profilnak ismerte fel a nyomdai program, egyébként Grey50-ben nyomta ki.
De ez is csak az első alkalommal, a következőnél a nyomda már nem problémázott.
#53 Syl
Az újhoz kell egy Canva acc, de elég a free is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ez is csak az első alkalommal, a következőnél a nyomda már nem problémázott.