- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
dokesz007 #10 üzenetére
Na, most komolyan: van már ilyen totyik. Fényképekkel.
Amúy SZVSZ nagyon kellemes kis ház, jól szerelhető (csak sajna a PCi slotok csavarosak, nem pattintósak), elől a 12 centis venti fordulatszáma szabályozható, kellemes kék fénye van, vana palexiben oldalt egy 8as hűtő, ami a procira fújja a levegőt, hátra 2 nyolcasat lehet betenni...
Mire vagy még kíváncsi?! -
Lámék
csendes tag
Én ma akarom megrendelni,( a pécsi mistr@lban nincs) majd ha megjött akkor írok!
-
dokesz007
aktív tag
Ennyire nincs véleményetek, vagy ennyire nincs ilyen házatok, vagy enniyre nem hoz lázba h segíthettek egy bajbajutott lámán??????
-
winamp
tag
Hát nem tudom, nekem a régi házam masszívabb anyagból volt. de a plexis oldal teljesen jo, mert a plexi tényleg vastag. a másik oldala elég hajlékony. Maga a ház az nem gáz, mert nem szedem az elemeire, de az oldalát gyakran! Hogy nics elég hely ugy értettem, hogy a ház szerintem kicsit rövid, a kábelek nem tudom olyan könyen elrejteni mint a régi házamban. De mondom 12,5k-ért teljesen jó, megéri!
-
dokesz007
aktív tag
Még-még-még, ilyen kevés embernek van ilyen háza???Ne legyetek restek....Ajánlhattok is más házat ami 12 cm ventivel szerelhető....
-
CWorm
aktív tag
Nekem is ilyen házam van, sztem tök (aero)cool.
Ki mondta, hogy több hely kéne bele? Így is annyi van, hogy szerintem soha nem fogom kihasználni...
Egyébként itt egy totyikcím: Bővebben: link
Szerk.: hogyhogy papírból van? Olyan jó masszív, legalábbis az én előző házamhoz képest, hogy ennél jobb nem is kell. Szerintem egyáltalán nincs ''papírból'', a plexi is elég kemény. Ugyanarról a házról beszélünk?
[Szerkesztve] -
winamp
tag
Igen, könnyű! 7kiló, ha jól emléxem, pedig széles egy ház. A papír azt jelenti, hogy az anyaga elég hajlékony, de ez csak az oldalánál érezhető, hogy hajlik. A plexis oldla is elég merev, mert a plexi megfeszíti, de másik oldalt, ha emgfogod a saját sújától képes behajlani!
-
winamp
tag
Ja és még egy jó dolog: elöre a 12centis venti mögé még befér 4db(!!!) 8as venti, ami mind a vinyokat fujja!(az alap 12cm is az összes winyohelyre fúj)
-
winamp
tag
Jó ház, én is pár napja vettem! Nekem tetszik és élőben nem is oylan csicsás!
Az a vicces hogy neten kerestem képeket róla és csomo helyen oylan, hogy hátra adnak egy 12cm-es ledes ventit. Na de ahol én vettem(mistr@l) oylan, hogy hátul két 8cm-es vagy egy 12cm-es fér el ami szsvsz sokkal jobb, csak hátulra igy nem adnak ventit. Bár nekem nem volt gond, mert pont két 8as kék ventim volt!
Ja és még egy hátránya van a háznak. Olyan mint ha papírból lenne! De 12,5k-ért szerintem teljesen korrekt! Bár kicsit lehetne több hely benne!
-
dokesz007
aktív tag
Sziasztok én ezt a házat néztem ki magamnak, pusztán azért mert 12cm ventiket is bele lehet rakni és az ára sem rossz, akinek tapasztalat vélemény van írjon mint gép....Vagy ajánljatok mást ami szigorúan elöl-hátul 12 cm ventivel szerelhető és nem kerül 40ropiba...THX előre is....
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest