- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
"Porszívóügynök lettem. Nem feltétlenül erről a karrierről álmodtam 5 évesen (akkor még toronydaru kezelő szerettem volna lenni, de ez sajnos nem jött össze), de szerencsére nem arról van szó, hogy random háziasszonyokhoz kopogok be tukmálni, hanem pont úgy esett, hogy egyszerre több porszívó is érkezett tesztre. "
Szerencse, hogy nem lettél az, így objektív teszteket olvashatunk ezekről a ketyerékről.
Amúgy ezekről mindig eszembe jut a vicc:
"Egy porszívóügynök betolakodik egy házba, és a háziasszony minden tiltakozása ellenére nagy rakás száraz lócitromot szór a szoba közepére.
A nő felháborodik:
- Mit képzel?
- Asszonyom, ígérem, amit ez a csodálatos porszívó nem szed fel, azt én magam fogom megenni!
- Akkor hozok magának egy kanalat, mert nincs áram a házban."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha egy eddig mással foglalkozó márka robotporszívóval jön piacra, akkor általában eleinte ehhez partnereket keresnek. Az Aeno jó partnert talált.
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest