- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Nem tudom mennyire ide való kérdés:
Hogy szokták csinálni/mivel ezt a rajzolás animációt?
Illetve van olyan AI aminél egy bábu/figura bőrébe tudsz bújni? (pl arcnélküli manus)
(tudom az utóbbit rajzolták) -
ArthurShelby
addikt
válasz
BonFire #2563 üzenetére
Bocsánat a késői válaszért, nem voltam itthon.
Nem youtube-ra megy, saját belső használatra, konkrétan apukámnak, akinek már a szeme sem a legjobbA probléma az, hogy most kijött a tudatlanságom és műveletlenségem. Most gyorsan próbáltam pótolni a google segítségével, de még nem teljesen minden világos.
Tudom mi az a felbontás, képkocka sebesség (fps). És most bejött a mintavételezés gyakorisága, amit lehet kb/s-ban mérni (bitráta, pl CD hangminőség 320kb/s), és lehet Hz-ben mérni (pl 44,1kHz)?
(ha rosszul mondom javítsatok ki).
Videónál is van mintavételezési gyakoriság/bitráta, ez a rész már még homályosabb nekem. Mármint ez mit mutat? Mert a hangnál a mintavételezés gyakorisága azért fontos, hogy az analógot minél jobban tudjuk digitalizálni, addig ez a videónál már adott (felbontás, fps)Alapok, ahogy a fejemben van:
egy kép mérete: felbontás * színmélység (pl 32bit)
egy videó mérete: felbontás * színmélység * képkocka sebesség (fps) * a videó hossza
Gondolom ezt az egészet fejelik meg a tömörítéssel (H264, H265, és emiatt bonyolultabb az egész.Röviden: videónál a mintavételezés gyakorisága azt jelenti, hogy mennyire lett veszteségesen tömörítve?
-
ArthurShelby
addikt
Sziasztok!
2 videót akarnék összetenni egybe. Az egyik videó a hang, a másik a kép.
A hang kb fél, a kép 3,5 giga. Viszont mikor kiexportálom 10GB lesz. Milyen beállításokat ronthatok el exportálásnál?
(az eredeti 720p és sztereo aac, és ezt meg is kapom exportálás után, csak aránytalanul nagy méretben)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest