- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Cathfaern #48 üzenetére
Na, sikerült boldogulnom a Macromedia Flash-el!
Egy gondom van már csak: nem tudom .avi-ba, vagy .bmp-be képsorozatként, exportálni
Ha .aviba akarom (tömörítetlenül, hogy ez ne zavarjon be), akkor csinál egy fájlt, de az 605kB-os
Természetesen nem oké, ha elindítom, akkor egy pillanatra elkezdi lejátszani, de rögtön abba is hagyja, s csak feketeség van (mondjuk fekete hátérrel csináltam). Ha .bmp-be akarom, akkor meg az írja ki, hogy unable to export, because the document contains screens.
Ellenben .swf-be, .exe-be, .html-be gond nélkül tudom (a publish menü segítségével, míg a fenti próbálkozások export menüből mentek. De megnéztem, exportal is megy az .swf), de azokat meg nem eszi meg a premier
A Premier feliratozóját a haverom megpróbálta, de azt mondta, hogy egyszerűen nem boldogul veleA pan effekt működik, de ugyanolyan randa lesz.
Szóval MFlash-ben kéne megoldani
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Odáig, hogy grafika oké, az animáció már kevésbé (ha tudok gyártani ''rajzoljunk-füzet-minden-lapjára-valamit-majd-pörgessük'' típusú animációt, az annak számít?
), de azért leszedtem, majd ránézek.
Premier: pan effekt? hát nem tudom, de majd ránézek (pontosabban ránézetek, mivel a haverom ért csak hozzá valamennyire, nekem meg sincs a program, csak nekem van netem, így én kérdezek) -
Cathfaern
nagyúr
Ha nem kell kinyújtani a képet, akkor oké minden. Ezzel az a baj, hogy így nem fér ki az összes szereplő egy képre (vagy olyan kicsi betű kell, hogy olvashatatlan). Ha viszont nincs egy képen az összes szereplő, akkor meg lesz egy-egy képnyi feketeség is (mivel az effektnek végig kell mennie). Részben így van megoldva (3 részből áll a stáblista) de a szereplők részt egyszerűen nem tudom jobban szészedni
-
Cathfaern
nagyúr
UP
-
Cathfaern
nagyúr
Lenne egy kis problémám a Premier 6-al. Ami meg kéne csinálni egy olyan effektet, mint a filmek végén a stáblista, szóval (fekete háttér fehér betűkkel) nevek úsznak fentről lefelé. Ez még menne is a motion nevű effekttel, azonban hosszabb a felsorolás, mint egy képernyő. Ezt úgy oldottam meg, hogy csináltam egy képet, azon felsorolva a neveket, s ez két képernyőnyi magasságú (640*480-ban dolgozok, a kép 640*960). Ezt bevíve Premierbe, az összenyomja, de a motion effektnél ezt szét tudom húzni, tehát elvileg nem gond, de: így nagyon rondák lesznek a betűk, s folyamatosan ugrálnak
Hogy lehetne ezt szépen megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest