- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dway
csendes tag
válasz
robi0604 #530 üzenetére
Kedves druszám, Robi
!
Nem tudom mások hogyan csinálnák, illetve hogy ez-e a "hivatalos" megoldás, de én következő képpen csináltam/nám:
Overlay-ban betennék egy teljesen fekete képet, aztán azt méretezném akkorára, amekkora a kitakarandó felület és kész...
Ha ez mozog is, akkor adsz neki egy path-ot az effect controls ablaknál keyframe-k kel és így rejtve is marad, akármerre mozdul.
Hasonló megoldás, ha blurral csinálod, csak akkor az overlay-ra tedd rá az effektet is, és változtasd a blendinget.
Remélem segítettem...
Üdv: Robi
-
dway
csendes tag
nah van egy újabb baj...
meg akartam nyitni egy régebbi projektemet, erre valami time.cpp-254 es hibával elszáll és bezáródik. ez mért lehet?
-
dway
csendes tag
sziasztok!
Úgy ahogy már otthon vagyok premiere 2.0 -ban, dolgozgatok is vele, de a végtermékem exportálásánál vannak még problémáim, amelyeket alábbiakban vázolnék is :-)
Tehát:
Az elkészült timeline teljes tartalmát már ki tudom exportálni FullDv avi-ba vagy MPEG-DVD be, De: amint szeretném mondjuk xVid vagy DivX használatával kimenteni, jönnek a bajok. Nem látszik a video. xvid-ben színes négyzetek szaladgálnak a filmben, DivXben meg elnyúlik, rgumis lesz a kép, élvezhetetlen. Azt már észrevettem és el tudtam érni, hogy amikor az egész kép gyorsan változik (mozog a kamera) akkor az majdhogynem tisztán látszik, de amint megáll, ismét csúnya pixelkáosz kerekedik.
Kinek van 5lete?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest